2777
2789
عنوان

کیا بچه سه یا چهارساله دارن بیاین

141 بازدید | 17 پست

میشه بگین ازصبح که بیدارمیشین دقیقا چیکارامیکنید بابچه .حس ناکافی بودن دارم حس میکنم مادرخوبی نیستم .میشه دقیقا بگین ازبرنامه روزانتون بابچه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
با خواهرش که یازده ماهشه مشغوله😂

حس میکنم خیلی باهاش درگیرمیشم شایدم حساسم .نمیدونم باهاش چه بازی کنم .شما چقدربراش وقت میزاری؟شعرو سوره بلده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح بعد صبحونه کارتون میبینه یا ماد تو اشپزخونه زیر دستو پام یا بیشتر از بازی کردن خودش فیلم میکیره  یکمی هم منو میبره تو بازی باید فرار کنم از دستش تا خواهرش بیاد یکم با اون جنگ دعوا و بازی  الان دارم میخوابونمش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دخترم امسال که میره مدرسه پسرم ۴ سالشه خیلی تنها میشه صبح ها منم اونقدر خسته میشم فقط صبح که میخوام استراحت کنم پسرم بهونه میگیره بیشتر اذیت میکنه از اینکه چرا خواهرش خونه نیس🤕

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

یه کاری دخترم یاد گرفته نمیدونم خیلی خوبه یا بد 

اینکه دوربین موبایلو میزارا هز از خودش فیلم میگیرا از اینور بازی میکنه خمیربازی اشپزی مامان بازز نقاشی همه چی 

مثل مجریای تلوزیون مشغوله باهاش 

بعد میشینه فیلمشو میبینه زمان زیادز اینطورز تنها بازی میکنا 

اگر موباید  بهش ندم کمتر سمت بازی میره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

صبح بعد صبحونه کارتون میبینه یا ماد تو اشپزخونه زیر دستو پام یا بیشتر از بازی کردن خودش فیلم میکیره ...

‌پسرمن عاشق کارتونه خیلی میبینه خاموشمیکنم تلویزیونو جیغ و داد میکنه میزنه منو چیکارکنم?بچه شماهم میزنه یا حرف بدمیزنه؟

دخترم امسال که میره مدرسه پسرم ۴ سالشه خیلی تنها میشه صبح ها منم اونقدر خسته میشم فقط صبح که میخوام ...

اره بچه تنهامیمونه اذیت میکنه میمونم گاهی چیکارکنم ناهاردرست کردن ازیطرف بهونه های پسرم ازطرف دیگه

‌پسرمن عاشق کارتونه خیلی میبینه خاموشمیکنم تلویزیونو جیغ و داد میکنه میزنه منو چیکارکنم?بچه شماهم می ...

اره اما بیشتر جنگ و دعواهاش با خوار بزرگترشن .حرف بد نمیزنه اما جیق و لج و گریه داره زیاد

اره بچه تنهامیمونه اذیت میکنه میمونم گاهی چیکارکنم ناهاردرست کردن ازیطرف بهونه های پسرم ازطرف دیگه

اره درسته

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

یه کاری دخترم یاد گرفته نمیدونم خیلی خوبه یا بد اینکه دوربین موبایلو میزارا هز از خودش فیلم میگیرا ا ...

پسرمو گوشی نمیدم دستش به قدرکافی تلویزیون میبینه اصلا بلدنیست فیلم بگیره ازخودش

اره اما بیشتر جنگ و دعواهاش با خوار بزرگترشن .حرف بد نمیزنه اما جیق و لج و گریه داره زیاد

پسرمن انواع و اقسامشو بلده هرچقدرم میگم نگو متوجه نمیشه بااینکه منوپدرش اصلا نمیگیم ولی ازپسرعموهاش یادگرفته