2777
2789

سلام خانوما من با مادرشوهرم تقریبا هیچ مشکلی ندارم و خیلی روابطمون صمیمانه و خوبه ولی خیلی به وزنم گیر میده من ۵۰ کیلو ام و قدمم ۱۶۰ عه و همسرم خیلی راضیه و همش میگه به حرف مادرم گوش نکن و من اینجوری دوست دارم هیکلت خوبه ولی مادرشوهرم همیشه تو جمع و جلو پدر مادرم میگه باید وزن اضافه کنه هرچیم همسرم بهش میگه من همینجوری دوست دارم‌زنمو هردفعه باز میگه این موضوعو و اینکه الان تو عقدم میخوام این موضوعو هرجوری شده تو عقد تمومش کنم ک بعدا باز ادامه نده واقعا اذیت میشم بنظرتون چیکارش کنم چی بگم بهش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو  جدی ولی من دلم میخاست لاغر تر باشم. 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

هیچی محل نده جوابم نده پدر شوهر خاله زنک منم همش می‌گفت لاغری مگه نون نخوردی یکم غذا بخور چقد لاغری الان یکم چاق شدم هرجا میشینه میگه ما انقد خوبیم دست پخت زنم انقد خوبه عروسم چاق شده حالا نمی‌دونم من خونه خودمم چه ربطی به دستپخت زن این دارم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

چون مادرشوهر  مهربونیه زیاد حساسیت نشون نده. با ارامش بگو بعد ازدواج ما ژنتیکی چاق میشیم . دارم جا نگه میدارم برای بعد. اکثرا ما خانمها بعد ازدواج وزن اتومات اضافه میکتبم