2777
2789
عنوان

چکار کنم ؟

93 بازدید | 3 پست

سلام . تازه وارد نیستم ولی نی نی سایت دیگه با اثر انگشت واردم نمیکنه منم پسوردم را فراموش کردم . 

بچه ها من دوره هام از ۲۶ تا نهایت ۳۳ روزه است . تنبلی دارم ولی چند دوره که رازیانه خوردم خیلی تنظیم بود 

ولی این بار نمیدونم چی شده پریود نمیشم

۱۳ روز بعد از تاریخ پریود ازمایش دادم منفی شد . هیچ علایمی از پریود هم ندارم اصلا هیچ علامتی ندارم . صبر کردم الان از تاریخم ۱۹ روز گذشته نه پریود میشم نه علایمی دارم بیبی چک هم دیروز منفی شد. فقط زیر نافم یکم سفت شده و سینه هام ورم داره ولی درد نداره . 

من قبلا که کیست داشتم علایم پریودی را داشتم ولی الان نه.

نمیدونم چکار کنم دلم نمیخواد برم دکتر بگه کیست داری . کسی اینطوری شده تا حالا؟ کیست داشته؟ 

کاش معجزه بشه باردار باشم

ببخشید طولانی شد خواستم کامل توضیح بدم

اگه نوزده روز عقب انداختی باید مثبت میشد بیبی چکتون حتما برید دکتر یه سونو بدید تکلیفتون روشن بشه اینجوری بلاتکلیفی عذاب آوره

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی غصت میگیره وقتی میدونی و میبینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نوزده روز عقب انداختی باید مثبت میشد بیبی چکتون حتما برید دکتر یه سونو بدید تکلیفتون روشن بشه ای ...

ممنون جواب دادی 

واقعا هم عذاب اوره 

ولی دیگه از دکتر و حرفای ناامید کننده میترسم