2777
2789
عنوان

خواهرم و شوهرش اعصابمو ریختن ب هم

216 بازدید | 4 پست

شوعر خواهرم هیچ پهن مثبتی جز پولش نداره بد هر عروسی دعوت میشه برای فخر فروشی و این چیزا خیلی پول میندازه و هدیه میده برعکس شوهر من ک زورش میاد تو عروسیا پول بده ن اینکه خسیس باشه ن واقعأ نداره و البته ی سری مشکلات ما داریم سر این موضوع حالا این سری ما عروسی دعوت شدیم کل خانواده خیلی نسبت دوری داشتن با ما  و اصلأ قرارم نیست ک بیان پس بدن ب ما شوهرم ب من گفت چقدر پول بدیم؟؟گفتم ۵۰۰کافیه با شاباش بشه ۷۰۰ شوهر خواهرم دو تومن انداخته حالا از اون روز خواهرم ی بار گفت شما پول شامتونم ب طرف ندادید ی بار گفت شوهرم ازم پرسیده چقدر میدن خواهرت اینا گفتم پونصد گفته چ قدر کم بد الانم دوباره گفت من ب شوهرم گفتم ی تومن بده ک زیاد با شما اختلاف نداشته باشیم ک کم دادنتون ب چشم نیاد منم گفتم اشتباه کردید هرکی باید در حد و اندازه خودش بده بسته ب توانش کلأ اینایی ک رفته بودیم عروسیشون خیلی پشت منو شوهرم حرف میزنن همونم از سرشون زیاد بود دلم نمیخاست اصلأ برم اما بنا ب دلایلی مجبور شدم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داره دلش میخواد آتیش بزنه پولاش رو 

شما چرا اینقدر ناراحت میشی؟؟

اهمیتی نداشته باشه برات توان هرکس یه مقداریه و این اصلا عیب نیست

خواهرت هم گفت بگو اینقدر با کادوی ما خودت رو نسنجد تو حتی در مقابل وضعیتتون کم هم میدی! ( تو هم بنداز بهشون در حد خودت)