2777
2789
عنوان

بهترین مارک برای جهازیه

109 بازدید | 17 پست

سلام خانوما روزتون‌ بخیر💚

دوستای خوبم من میخوام حهازیه بخرم با مارک ایرانی 

بهترین مارک ایرانی برای یخچال لباسشویی ماشین ظرفشویی‌ تلویزیون‌ چی هستش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. شب میخوام‌ ان شاالله همین رو درموردش تاپیک بزنم و بگم

یکمیشو‌تایپ‌کردم یکمیش مونده تکمیل میکنم، حتما بیاید تو تاپیک

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من همرو اسنوا گرفتم واسه جهیزیه ولی نمی‌دونم چطور باشه

عالیه

تو‌همین سایت کلی رضایت داشتن خانوما

یخجالش و... با سامسونگ رقابت میکنه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عالیهتو‌همین سایت کلی رضایت داشتن خانومایخجالش و... با سامسونگ رقابت میکنه

اره خودشون هم گفتن عالیه 

از چند نفر هم پرسیدم میگفتن خیلی خوبه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

اره خودشون هم گفتن عالیه از چند نفر هم پرسیدم میگفتن خیلی خوبه

منم همه رو دارم ایرانی میخرم

ان شاالله به دل خوش استفاده کنید

منم همه رو دارم ایرانی میخرمان شاالله به دل خوش استفاده کنید

فدات عزیزم همچنین 

واسه جهیزیه همرو اسنوا میگیری یا فقط وسایل های بزرگو اسنوا میگیری ؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

فدات عزیزم همچنین واسه جهیزیه همرو اسنوا میگیری یا فقط وسایل های بزرگو اسنوا میگیری ؟

امشب میخوام در موردش تاپیک بزنم

مارکهای خوب ایرانی تو وسایل رو معرفی کنم

همه رو اسنوا نخریدم اما همه رو اسنوا بخرید هم عالیه، ما دو سال پیش واسه خونمون یه تلویزیون خریدیم خاله ام اینها هم سامسونگ خریدن واسه مادربزرگمم اسنوا خریدیم

واقعا مال مادربزرگم از مال ماها خیلی بهتره هم صداش هم کیفیت و وضوح تصویرش، مال ما همش هنگ میکنه

بقیه وسایل مثل یخچال و فر و... هرکی اسنوا تو خانوادمون خریده خیلی راضیه