2777
2789
عنوان

دل من تنگ نفس‌های کسی هست که نیست

164 بازدید | 6 پست

امان از این داغ ۱۳۳ روزه

پس چرا هیچی یکم بهتر نمیشه؟

چرا اشکم خشک نمیشه

کاربرایی که پدرشون فوت کرده، بیاید بگید ببینم شما هم هر روز گریه میکنید؟

چیزی بهتر میشه؟

من دارم دق میکنم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

من پدر و برادرم و توی ۵ ساال از دست دادم 

اول پدرم که فکر میکردم خیلییی سخته دوام نمیارم 

بعد برادرم که فهمیدم داغِ جوان واقعا سخته 

روحشان در آرامش خدا پدرِ عزیزتان رو رحمت کنه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من پدر و برادرم و توی ۵ ساال از دست دادم اول پدرم که فکر میکردم خیلییی سخته دوام نمیارم بعد برادرم ک ...

خدا رحمتشون کنه

وابستگی و تعلق روحیت به پدرت زیاد بود؟

من انگار وسط نبرد یهو لشگرم رو از دست دادم

عزیزترین آدم زندگیم بود، بهترین پدر بود، رفیق بود

پشت و پناه بود

خیلی آدم مستقل و توانمندی هستم ولی از وقتی پدرم فوت شده یه وحشتی تو دلم افتاده و این وحشت از دلم نمیره

از عالم و آدم میترسم

از دنیا بدون پدرم میترسم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزش

ممنونم

خدا رحمتشون کنهوابستگی و تعلق روحیت به پدرت زیاد بود؟من انگار وسط نبرد یهو لشگرم رو از دست دادمعزیزت ...

یه موقع هایی فکر میکنم هیچ کس از من نزدیکتر به پدرش نبوده و نیست 

چه میشه کرد عزیزم 

قوی باش 

روحِ پدرِ عزیزت غرقِ آرامش

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر