2777
2789
عنوان

حرف شوهرم و باور کنم یا خواهرم

467 بازدید | 27 پست

چند ماه پیش واسه خواهر م خواستگار اومد ۱۵سالشه بعدش خواستگار ۲۸ سالشه قدش کوتاهه وضعیت مالیش خوبه بعدش بابام نداد گفت بچس ... در صورتی که از ۱۰ سالگی به من میگفتن ترشیده تو خونه مونده حیف نون هر روزم گریه بود نذاشتن برم اول دبیرستان  نمونه دولتی قبول شدم  بعدش خواهرم ولی از پسره خوشش اومده بود یه ماه پیش پسره به شوهرم گفته بود ما باهم در ارتباطیم میگه پدر و مادرم منو نمیدن بهت بعدش خواهرم گوشی نداره فقط مال مامانم استفاده میکنه الان یخ شهرستان دیگه درس میخونه  بعدش من به شوهرم گفتم نه بابا دروغ میگه مرتیکه  از خواهرم پرسیدم گفت  بجون مامانم بجون دخترت بخدا دروغ میگه بعد پریروز هر چی به خواهرم گفتم شوهرم بهم گفته  پسره به شوهرم گفته انتظار نداشتم بری به زنت بگی 

بنظرم خواهرت داره دروغ میگه.

وگرنه اقاهه از کجا فهمیده بود

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگ واقعا اینجوریه مدرک نشون بده ک خاهذت بهش زنگ میزنه

اما خب اگ خابگاه هس با گوشی دوستاش یا تلفن خابگاه زنگش میزنه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕