2777
2789

عذرخواهی کنم مادرشوهرم و مادرم این ها تو یه روستا زندگی میکنن بعدش مامانم میگه پام درد میکنه اینا ولی روزی سه بار خونه مادربزرگم میره  بعدش از یه مغازه لباس گرفته قسطی هر ماه قسطشو میده به من میگه ببر بده مادرشوهر ت اون بیچاره هم دندوناشو کشیده دوسه بار برده داده بعدش  اون به کنار  به من پریروز گفت به مادرشوهر ت بگو بپرسه از همسایشون ببینه لپه و نخود رو چند میدن منم گفتم مامان  من روم نمیشه هی بهش زحمت بدم برو اونور برو اینور خودت برو بپرس گفت اون که ولگرده چی میشه  مامان خودم ۲۴ ساعته خونه مادربزرگمه ها منم گفتم من روم نمیشه مادرشوهرم حتما باخودش میگه خودشون بیان گفت خاک تو سرت بی مصرف بی عرضه  برو گمشو قطع کرد منم دیگه زنگ نزدم حق با اونه یا من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بعضی وقتا مادرا رعایت نمیکنن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خیلی تبعیض گذاشتن بین منو خواهر برادرم حلال نمیکنم

همیشه اونی ک بیشتر احترام میگذاره بیشتر کم محلی میبینه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

میشه گفت این مربوط به نسل قبل تر ینی مادر بزرگ و پدر بزرگ هم میشه ک درست بچه تربيت نکردن و حالا نمیت ...

نه من هم از طرف مادرم هم پدرم خیلی مورد ظلم و ستم قرار گرفته و میگیرم ولی خواهر برادرم اصلا واین واسم یه عقده شده

همیشه اونی ک بیشتر احترام میگذاره بیشتر کم محلی میبینه

من چیزی نگفتم زنگ هم نمیزنم بهش من محترمانه گفتم نمیتونم دیگه این کارد رو به مادرشوهرم بگم همش میگم بیا ببر پول اونو بده اونو بکن زشته خوب شروع کرد به فحاشی آخرشم قطع کرد