2777
2789

سلام راستش من از اونام ک شوهرم از کنارم رد میشه حامله میشم

میشه یه قرص جلوگیری ک هم قوی باشه هم عوارضش کم باشه رودمعرفی کنید

خوشبخت ترین بدبختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاندوم 

میدونستی قرصهای بازار یه شدت اثر مخرب رو رحم و تخمدان داره ،عملکرد این قرص تو بدن رو میدونی؟

وقتی آزمایش ژنتیک یا چکاب آنکولوژی میری ،اولین سوال اینه که قرص جلوگیری خوردی قبلا یا نه ،انقدر تاثیر منفی رو بدن داره

اگه میتونی قرص اصل یاسمین پیدا کنی اون یکم اوضاعش بهتره ولی بازم دارو شیمیاییه

کاندوم میدونستی قرصهای بازار یه شدت اثر مخرب رو رحم و تخمدان داره ،عملکرد این قرص تو بدن رو میدونی؟و ...

کاندوم گذاشتم باردار شدم الان بچم ۵۰ روزشه 

خوشبخت ترین بدبختم 
شمام زود باردار میشی

من pco هستم اوایل ازدواج چون دکترم گفته بود قرص نمیخوردم کاندوم استفاده میکردم همیشه هم پریودام نامنظم بود ولی ۱۰ماه بعد عروسیم باردار شدم

دیگه بعد از این به هیچی جز قرص اعتماد ندارم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

کاندوم گذاشتم باردار شدم الان بچم ۵۰ روزشه

کاندوم می‌زاری ،قبلش یه دستمال کاغذی تا کن، دور تا دور .... (اونجا که کاندوم میخای بزاری)، دستمال بپیچ، بعد کاندوم بکش 

اینجوری هیچوقت درز نمیکنه به بیرون