2777
2789
عنوان

دعای قبرستون برام گرفتن

440 بازدید | 30 پست

کسی که اعتقاد ندارن توهین نکنه   چجوری دعاهامو باطل کنم مخصوصا دعای دل سیاهی قبرستونو تو رو خدا جواب بدین 10ساله درگیر این دعاهام ولی الان میخوام برا همیشه تمومش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی برات گرفته؟

از کجا فهمیدی؟

بله ک زندگیت نابود میشه

زبونم مو در اورد از بس گفتم پای این موجودات 

رو ب زنوگیتون باز نکنید ((روی صحبتم با شخصی

ک میره پیش دعا نویس))

ابطال دعا کار تو و دعانویس نیس

کار یه ادم  عارفه خداشناسه ک معمولا برای این کار

پولی هم نمیگیره

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
کی برات گرفته.از کی دل سیاهی کرذن؟

چند نفر هستن یکیش تو روم گفت که این دعا رو گرفته بعد گفت عصبانی بودم یه چیزی گفتم  چن تا طالع بین  هم گفتن    یجوری شده که وقتی باید حرف بزنم یه جایی که زندگیم بستگی به اون حرفم داره نمی‌گم نمی‌دونم چجوری من کلا سر زبون دارم ولی زبونم قفل میشه بعدش فکر میکنم میگم چرا من که میدونستم با اون حرفا سرنوشتم عوض میشه 

برو پیش یه روحانی ازش بپرس چیکار کنی ،واقعا خدا نگذره از آدمایی که اینجوری زندگی دیگرانو خراب می کنن،خواهر خودم هم براش نوشته بودن می گفت شبا که می خوابم می بینم یه نفر که سرتا پاش سیاهه داره در خونه رو هل میده بیاد تو ،خودم تو خواب دیدم که یه جن که با یه چادر سیاه همه جای پوشونده بود اومد سراغ خواهرمو ازم گرفت ،ده سال زندگی خواهرم به خاطر همین دعاها عین جهنم بود هیچ وقت یادم نمیره

کی برات گرفته؟از کجا فهمیدی؟بله ک زندگیت نابود میشهزبونم مو در اورد از بس گفتم پای این موجودات رو ب ...

از اون روزی که اون گفت بهم زندگیم همش درد و رنج شده  10ساله حرف 1سال نیست

کی برات گرفته؟از کجا فهمیدی؟بله ک زندگیت نابود میشهزبونم مو در اورد از بس گفتم پای این موجودات رو ب ...

می‌دونم میگن دعای دل سیاهی قبرستون میگن فقط با یه ملا موکل دار حل میشه میترسم برم درستش کنم باز بگیرن برام