2777
2789
عنوان

خوب نشدن جای واکسن بعد از شش سال

148 بازدید | 10 پست

سلام به همگی، 

از دوستان کسی تجربه ای داره در این زمینه؟ من ۱۷ تیر ماه سال ۱۳۹۸ واکسن کزاز زدم و تا همین الآن دستم درد میکنه! دردش انقدری زیاده که این چند روز آخر به کمرم هم زده! یعنی قشنگ کمرم تیر میکشه! به گردن و کتفم که خیلی ساله زده و جای خود واکسنم توی دست چپم هنوز خوب نشده. 

نه میتونم با دستم کاری کنم و نه حتی گردنم رو تکون بدم. دستم الان توی همون حالتی که واکسن زدم ( دستمو گذاشته بودم روی شکمم) مونده و سفت و سنگین مثل سنگ شده و گردنمم کج شده! یعنی مجبور شدم که کج کنم گردنم رو، دقیقا همون حالتی که واکسن زدم. 

جای واکسن خیلی خیلی خیلی خیلی درد میکنه... دردش غیرقابل تحمل شده.... توی تمام این سال ها هم هیچکس نتونست بهش دست بزنه یا حتی خودمم اگر به آرومی دست میکشیدم باز جیغم میرفت هوا و تا چند روز تیر های وحشتناک می‌کشید.... ولی این چند روز داره دیوانم میکنه... امشب که دیگه آخرشه و حتی نمیذاره بخوابم و همینطور دستم توی اون حالت مونده و سنگ شده.... 

کسی تجربه ای داره؟ راهنمایی و یا نظری دارید؟ 

و اینکه دکترم رفتم و MRI از گردن دادم و گفت هیچ مشکلی نیست.

سندروم نوریت بازویی

Parsonage-Turner

این یک بیماری نادر است که می تواند ناشی از تزریق کزاز باشد. بهبودی ممکن است ماهها یا سالها طول بکشد. حتی در این صورت،

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرسی که پاسخ دادین❤️ اما پیامتون نصفه اومده

آره دیدم، بقیش زیاد مهم نبود.

از توی سایتای خارجی خوندمش

پزشکا هم سخت تشخیصش میدن

حتما پیش یه دکتر خوب توی شیراز یا تهران برو و اسم این سندروم رو هم بگو، بگو شاید این باشه

علائم مشخصه اولیه نوریت بازویی درد ناگهانی یک طرفه یا دو طرفه در کمربند شانه و به دنبال آن شروع ضعف عضلانی است. ممکن است در برخی از بیماران نقص حسی نیز مشاهده شود. به طور معمول، علائم به گردن، بازوها و ساعد تابش می کند و ممکن است از چند روز تا متوسط 4 هفته طول بکشد

رویکرد درمان به مراحل حاد و مزمن تقسیم می‌شود که بسته به پیشرفت علائم، درمان‌ها متفاوت است. با این حال، مدیریت اغلب شامل درمان های حمایتی، فیزیوتراپی، کورتیکواستروئیدها و ایمونوگلوبولین داخل وریدی است. در برخی از بیماران، روش های جراحی مانند نورولیز ممکن است در نظر گرفته شود

آره دیدم، بقیش زیاد مهم نبود.از توی سایتای خارجی خوندمشپزشکا هم سخت تشخیصش میدنحتما پیش یه دکتر خوب ...

حتما دوباره دکتر میرم واسش...

مرسی عزیزم ممنونم واقعا لطف کردی❤️❤️

علائم مشخصه اولیه نوریت بازویی درد ناگهانی یک طرفه یا دو طرفه در کمربند شانه و به دنبال آن شروع ضعف ...

پس فکر کنم واسه من که ۶ سال هست رو توی گینس ثبت کنن😂😔

ممنونم جانم مرسی از توضیحات❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم❤

انشالله زودتر خوب بشی

اینم از بدشانسیه که به خاطر واکنش سیستم ایمنی بدنت به واکسن این عوارض نادر برات پیش اومده😐 

خواهش میکنم عزیزم❤انشالله زودتر خوب بشیاینم از بدشانسیه که به خاطر واکنش سیستم ایمنی بدنت به واکسن ا ...

مرسی انشالله.... با گریه دارم تایپ میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا از بد شانسیه... حتی معلوم نیست چه بیماری هست و چطور اومده و چطور میره... اصلا میره یا تا ابد قراره زجر بکشم!