2777
2789
عنوان

خدایادیگه سمته هیچ مردی نمیرم

279 بازدید | 15 پست

بخداهمه شان آشغال ان....خلاصه شومیگم شایدحوصله نکنین برین تاپیک قبلیم بایه آقایی تومحلمون دوست شدم اوایل ازخودش تعریف میکردوقتی قشنگ خرم کردورفتم پیشش حالاالان هی ازخودش بدمیگه که من ولش کنم..واقعا یه ازهرچی مردمتنفرم..آخه چرا من شانس ندارم نه ازشوهرنه ازدوستان پسرحتی ازخانواده خدایابه دادم برس حالم بده..چیکارکنم 

امیدوارم روتصمیت بمونی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطلقه ای؟ یعنی چی رفتم پیشش؟ چیشد ک بد میگه؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نمیدونم فکرکنم مشکله روانی داره

بیخیالش شو

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بلاکش کنم یاوقتی زنگ میزنه جوابش ندم کدوم بهتره

بلاکش کن زنگ زد بگو نظرم عوض شده نمیخوام تو رابطه باشم بزاره کلا بکنه ازت

دوساله..اخلاق برام مهمه

این خیلی کلیه اخلاق ینی چی مشکلت همینه کلی نگا میکنی هفته اول ک با یکی وارد رابطه میشی نگا کن حتی با مورچه ها چ رفتاری داره چقدر برات وقت میزاره چقدر برات ارزش قائله حاضره تو شلوغترین وقتاش تو اولویتش باشی خیلی ب مسائل ریز دقت کن تو اشنایی به حرفا اهمیت نده ب کارایی ک میکنه اهمیت بده من خیلی تعجب کردم ک گفتی از خودش تعریف کرده الان زده زیرش چ کنم این چ کنم نداره این ادم یه دروغگوعه دو دره بازه ولش کن بره با یکی باش ک کوچیکترین چسزا ک ناراحتت میکنه رو انجام نده

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم