2777
2789
عنوان

پرده پذیرایی

505 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.سالن پذیرایی ما یه پنجره بزرگ داره که زیرش رادیاتور وصله.برای این پنجره پرده بلند بگیرم یا کوتاه؟اگه بلند بگیرم نمای پرده منو رادیاتور خراب میکنه یانه؟آخه پرده کوتاه واسه پذیرایی زشته و من اصلا دوس ندارم  کسی مشکل منو داشته که حلش کرده باشه؟

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  

من مادرشوهرم همينطوره پنجره اش.... بلند گرفته ولي جمع ميشه قشنگ ك رادياتور هم كارشو انجام بده😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرشوهرم همينطوره پنجره اش.... بلند گرفته ولي جمع ميشه قشنگ ك رادياتور هم كارشو انجام بده😂

ینی چی جمع میشه؟ خودشون جمع میکنن؟

منو دل بریدن از تو؟؟؟چه محال خنده داری☆♡

نرگس جان من مشکل حرارت ندارم چون علاوه بر این رادیاتور دوتا دیگه هم تو حال هست...فقط میترسم رادیاتور از رو پرده مشخص باشه

ینی چی جمع میشه؟ خودشون جمع میکنن؟

اسمش يادم نمياد دقيقا چي ميگن😣همون چوب پرده رو يه جور گرفتن كه بشه بكشه كنار... از اين ريلي ها

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها شما که پرده رو بلند گرفتین میل پرده رو روی دیوار نصب کردین یا رو سقف؟یعنی پرده تون از سقف آویزون شده؟

ماهم همون مشکل شمارو داشتیم ولی نصابمون اینقد باسلیقه بودو طوری پرده رو نصب کرد ک اصلا شکم نزده

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
ماهم همون مشکل شمارو داشتیم ولی نصابمون اینقد باسلیقه بودو طوری پرده رو نصب کرد ک اصلا شکم نزده

منم مشکلم همین شکم زدن پرده هست...نصابتون میل پرده رو به سقف زده یادیوار؟