سلام. إن شاءالله طاعات قبول.
درود بر شما! ببخشید در اکانتی، بنده رو صدا زدین که بعلت تعلیق، مقدور نبود پاسخ بدم، ناگزیر در همینجا صداتون زدم.... پیام هاتونو خودنم، اظهار لطف داشتین .... بابت همه ازتون ممنونم. بنظرم یه مقداری مورد بی مهری قرار گرفتم در اینجا.... متاسفانه قصاوت هایی گاها میشه که اصلا به واقعیت نزدیک نیست... هرچند در طرف مقابل، خواهران محترمی هم هستن که به حقایق اشراف دارن و خیلی محترمانه بنده رو مورد محبت قرار میدن .... من از حضورم در اینجا کا بستر پرمخاطبی هست اهدافی رو دنبال میکنم ....
امروز فضای جامعه طوری هست که شرع و مشروعیت بلحاظ احکام دینی برهی جاها کمرنگ هست و برماست که یادآوری کنیم ...
به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروازه گناه و تباهی هستن سکوت رو جایز نمیبینم و معمولا ورود میکنم و به چالش و کوبش میکشم و گزارش هم میزنم گاهی .... کم کاری و سکوت امثال من و شما باعث ظهور و جولان و عرض اندام متمایلین و مدافعین این قبایح میشه. دقت کنیم یه تکالیفی داریم ....
بهرحال هرکس بنده رو با فضای ذهنی و جهانبینی خودش درک خواهد کرد. من یک نفرم اما مخاطبین یک نفر نیستن و سلایق و افکار و نظراتشون هم متفاوت .... طبیعیه که برخی موافق هستن و حتی درخواست دوستی هم برام میاد و فضای خوبی هم بر مکاتباتمون گاها حاکم هست و در مقابل برخی هم هستن که مخالف حقیر و افکارم هستن و متاسفانه ..و .. و. .. و این مسیر در جریان هست...
و من الله التوفیق.
السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام