2777
2789
عنوان

راهنمای در مورد ازدواج می‌خوام

121 بازدید | 7 پست

سلام دوستان شبتون بخیر لطفاً راهنمایی کنید بی زحمت این متن بلند رو بخونید ♥️

من یه خواستگار دارم چند سالی هست که به گفته خودشون دوستم داره و اولش خانواده اش پسند کرده بودن ولی خب قدیم نیست که برای پسر خانواده زن بگیره خلاصه که متوجه میشن آقا هم می‌خواسته 

این آقا پسر عموی مادرم هستن 

کاری هست و بیشتر از مغزشون برای درآمد استفاده میکنن یا بهتر بگم مغز اقتصادی خوبی دارن و دوازده ساعت سر کار نیستن

وضعیت مالی رو به بالایی دارن و واقعا فکر میکنن دلیل منفی بودن جوابم بخاطر مال و اموال هست هربار زنگ میزنن حال مادرم و بپرسن به بهانه من میگن هرچی بخاد همون میشه ما تو محضر امضا می‌کنیم تعهد میدیم حتی 

خلاصه با آقا قرارشد چند جلسه آشنا بشیم با اینکه فامیلیم  خیلی زیاد رفت و آمد داشتیم ولی خب من رفتار و اخلاق آقا رو نمی‌دونم

تو مدت از من برای تیپ و ظاهر نظر میخاد برای گذاشتن پست اینستا هم نظر میخاد و میگه درست و هم بخون ولی من می‌خوام تو خونه خانومی کنی من نمی‌خوام بچه نگه داری یا فقط ظرف بشوری همه کارا تقسیم میشه انگشتر نشون جلو جلو خریده بودن عکسش و فرستاد گفت اگر خوشت نمیاد عوضش کنم میخوام بگم همه چیو میگه پنهان کاری ندارع و خانوادتا عاشق همسرشون هستن و اهل خوش گذرونی 

بنظرتون برای ازدواج مناسبه؟ من یه سری اخلاق و رفتار از طرف مقابلم انتظار دارم بنظرتون بگم تغییر می‌کنه ؟ 

لطفاً بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری اخلاق و رفتار دوست دارم به عنوان همسر داشته باشه ندارع بهش بگم آروم آروم بنظرت از الان تغییر ...

مثلا؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم