2777
2789
عنوان

سر شب ي تاپيك خوندم حالم بد شده نه كه همه چي خوب بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 38 پست
منم دقيقا همينطورم اصلا بيرون نميرم توانش رو ندارم داغون ميشم ميگم اخه اين چرا بايد تو اين وضع باشه ...

اخ اخ اخ یادم میاد یه مستند نگاه میکردم باباعه ازکارافتاده بود بچه های کوچکش میرفتن دستفروشی یه پسر بچه بود میگفت گاهی بچه هایی که ازکنارم رد میشن منو قایمکی میزنن ومیرن .توی یکی از فیلمایی که توخیابون ت مستنده داشتن ازش نشون میدادن راست میگفت طفلی نشسته بود کنار وسایلاش یه پسر بچه داشت باخانوادش رد میشد یدونه باپازد بهش ورفت اینم هیچی نگفت .خدا کنه هرجا هست سالم و پولدار باشه

لایک نکنید .توروخدا 
همون تاپیک و میگی که بچه سندروم داشتن و نمیخاستنش؟

نه اونم اعصابم خرد شد ي لحظه واقعا حس كردم چقد بچه بيگناه و بي دفاع هست ولي اين تاپيك راجع ب مشكلات بچه ها بود توي بهزيستي و مشكل يكي از بچه ها ك درست رسيدگي نميكردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اونم اعصابم خرد شد ي لحظه واقعا حس كردم چقد بچه بيگناه و بي دفاع هست ولي اين تاپيك راجع ب مشكلات ...

آها اینو ندیدم ولی اون تاپیک هم خیلی حالمو بد کرد بعد مادرش برگشته گفته این بچه جلو پیشرفتمو میگیره 😐

اخ اخ اخ یادم میاد یه مستند نگاه میکردم باباعه ازکارافتاده بود بچه های کوچکش میرفتن دستفروشی یه پسر ...

الهي امين

منم ديدم پشت چراغ بچه ها رو مسخره و اذيت ميكنن خب نميخاي برات كاري انجام بده همون اول بگو نه بازيشون نده 

ث

آها اینو ندیدم ولی اون تاپیک هم خیلی حالمو بد کرد بعد مادرش برگشته گفته این بچه جلو پیشرفتمو میگیره ...

اره خدا كنه از تصميم شون منصرف بشن و مسيوليت سختي ك ب عهده شون افتاده رو بپذيرن من براشون دعا كردم

اره خدا كنه از تصميم شون منصرف بشن و مسيوليت سختي ك ب عهده شون افتاده رو بپذيرن من براشون دعا كردم

من نمیتونم این دنیا رو تحمل کنم فقط بخاطر خانوادم دعا نمیکنم خدا منو باخودش ببره .وگرنه دل من ظرفیت این همه چیزای دردناک رو نداره .  

لایک نکنید .توروخدا 
من نمیتونم این دنیا رو تحمل کنم فقط بخاطر خانوادم دعا نمیکنم خدا منو باخودش ببره .وگرنه دل من ظرفیت ...

من بچه و نوجوان بودم و اوايل جواني خيلي بدتر بودم ي مدتي خيلي زياد درگير مشكلات زندگي شدم كمتر فكر كردم ب اينجور مسايل و درگير كار اما هنوزم بعضي از اينجور مسايل بدجور بهم ميريزه منو واقعا طاقتش رو ندارم دلشوره و بيقراري عجيبي ميگيرم 

من بچه و نوجوان بودم و اوايل جواني خيلي بدتر بودم ي مدتي خيلي زياد درگير مشكلات زندگي شدم كمتر فكر ك ...

مامشکل داریم یابقیه ؟ خیلی ها اینچیزارو میبینن خیلی برخورد معمولی دارن اهمیتی براشون نداره چرا ؟

لایک نکنید .توروخدا 
مامشکل داریم یابقیه ؟ خیلی ها اینچیزارو میبینن خیلی برخورد معمولی دارن اهمیتی براشون نداره چرا ؟

سوال خودمم هست بخدا نميدونم 

بعضيا انگار درد و رنج بقيه براشون حتي در حد ديدن ي فيلم هم تاثير منفي نداره خيلي راحت ميگذرن و عميق نميشن 

من تا ته ماجرا رو ميرم و بهش فكر ميكنم و غصه ميخورم و احساس مسيوليت ميكنم ميبينم خب كاري هم نميتونم انجام بدم بعد ميگم خب غصه من برا اونا فايده نداره ك