2777
2789

ي تاپيك راجع به بچه هاي بهزيستي بود فكرم درگيرشون شده بعد ازخوندنش مهمون اومد خونه مون اونا حرف ميزدن من تو هپروت بودم اتفاقا بحثشون سر بچه و مشاور كودك و اينا بود

با خودم گفتم چرا انقد بايد بين بچه ها ادمها بي عدالتي باشه يكي اواره بهزيستي ك حتي بهزيستي هم دلش نميسوزه براش يكي هم توي خونه اي ك بهش رسيدگي ميشه برا حل مشكلاتش ميبرن مشاور كودك ، حالم بدجور گرفتس چرا دنيا اينجوريه كاري هم از دستم بر نمياد ك 

كاش حداقل اين تاپيك رو نخونده بودم و نميفهميدم چ خبره 

هي ميگم نرم تو تاپيكاي ك از موضوعش ممكنه چيز خوبي نباشه،  خودم تو زندگيم موندم كم اوردم غصه مردم غريبه رو نميتونم ديگه لطفا برا بچه هاي بي سرپناه دعا كنيد برا اين بچه داخل تاپيكي ك خوندم هم دعا كنيد زندگيشون همه شون خوب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمیتونی کاری کنی فقط دعا کن غصه هم نخور 

ان شاءالله  من و تو و خیلیا در آینده دست خدا روی زمین باشیم 

فک کنم مث خودمی یه اتفاق بدی بیفته خیلی درگیرش میشم بعضی وقتا میگم نخونم این تاپیکو یا نگاه نکنم این چیزو ولی آخر نمیتونم جلومو بگیرم تا آخر میخونم

كاش ميشد فهميد حداقل درد نميكشيديم وقتي اين چيزا رو ميبينيم

آره یا اینکه عده ای دارن واقعا توزندگی زیر فشار مشکلات له میشن نمیدونم واقعا یا همین غزه وبچه هاش وچیزای دیگه

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤

خدای اون بچه ها هم بزرگه عزیزم همه ی آدما یه برهه ای از زندگیشون باید توی سختی باشن قطعا خدا جبران میکنه سختیارو

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

من وقتی بی عدالتی میبینم از ته دلم فک میکنم خوب اصلا چرا بعضیا بدنیا میان ک اینقد بدبخت باشن ، دلشون به چی خوشه ، اصلا این دنیا برای چیه ، یه فکرایی میاد تو ذهنم که میخوام منفجر شم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

وای منم همیشه مغزم پره از این سوالاست.  

به دستفروشا نگا میکنم دلم میگیره و هزارجور فکرمیاد سراغم.

به کارتون خوابا میرسم اگه چیزی خریده باشم کوفتم میشه و هزار جور کنکاش فکری دارم با خودم به مردم عادی نگاه میکنم که چجوری راحت از کنار این آدمای ضعیف رد میشیم و به هیچ جامون نیست که ایناهم آدمن مثل ما اما شاید واقعا روزگار براشون نساخته ...

به بچه های مریض نگاه میکنم بازم ذهنم درگیر میشه همش .... و امثال این فکرا زیاد 

وقتی نمیتونی کاری کنی فقط دعا کن غصه هم نخور ان شاءالله من و تو و خیلیا در آینده دست خدا روی زمین ب ...

چيزاي روزمره درگيرم نميكنه ولي اين موضوع خيلي اعصابم بهم ريخت اخه چرا اين بهزيستي هم درست رسيدگي نميكنه خب اين بچه ها عاقبتشون چي ميشه

چرا ي عده انقد در رنج هستن قلبم ب درد مياد

وقتی نمیتونی کاری کنی فقط دعا کن غصه هم نخور ان شاءالله من و تو و خیلیا در آینده دست خدا روی زمین ب ...

دعا کنیم که چی بشه این جور مواقع که کاری ازمون برنمیاد توی دعامون چی بگیم ؟😔

لایک نکنید .توروخدا