2777
2789

سگ نگام‌‌ نکرده و سمتم‌ نیومده تا حالا چه برسه به کنسلی‌😐😭😂

از همون اول کنسل بودم کسی نپسندیدم‌ اومدم بگم خوش به حالتون‌🥲🥲🥲

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

دلیل سینگلیم خیانت دختره بعد از فوت مادرم بودم که ولم کرد رفت

دیکه تن به رابطه نمیدم مگر به ازدواج ختم بشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

موجود مذکر دارای قصد ازدواج آنالیز نشده است

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

سگ نگام‌‌ نکرده و سمتم‌ نیومده تا حالا چه برسه به کنسلی‌😐😭😂از همون اول کنسل بودم کسی نپسندیدم‌ او ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
سگ نگام‌‌ نکرده و سمتم‌ نیومده تا حالا چه برسه به کنسلی‌😐😭😂از همون اول کنسل بودم کسی نپسندیدم‌ او ...

ماددررر

تو  بنده محبوب خدایی خبر نداری

همه اش بخاطر اینه که کسی لیاقتتو نداره

دلیل سینگلیم خیانت دختره بعد از فوت مادرم بودم که ولم کرد رفتدیکه تن به رابطه نمیدم مگر به ازدواج خت ...

اوه متاسفم 

خدا مادرتونو بیامرزه روحشون شاد

امیدوارم کسی که واقعا لیاقتتو داره سر راهت قرار بگیره 

😂🧸

اوه متاسفم خدا مادرتونو بیامرزه روحشون شادامیدوارم کسی که واقعا لیاقتتو داره سر راهت قرار بگیره

ممنون خانم

خدا به خانوادتون‌سلامتی‌بده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم