درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2561 عنوان کسایی که در زمینه کنکور و تحصیل اطلاعات دارن بیان 124 بازدید | 21 پست سلام دوستان من الان ۲۳ سالمه و دیپلم تجربی دارم بعلت علاقه به معلمی میخوام کنکور بدم ولی خب کنکور تجربی سخته برام میخوام انسانی شرکت کنمباید مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم؟چند سال باید بخونم؟چقدر طول میکشه؟ (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹 1403/08/05 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 21690 عزیزم خرداد ترمیم معدل بابد کنی درسای انسانی رو همین امسالم میتونی قبول شی
menolia عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2456 مهم نیست دیپلمت چیه فقط باید خرداد امتحان نهایی انسانیو بدی دانشجوی دکترای عمومی
_پنآه_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 287 فقط بهت میگم انسانی نیا هر جا اسم انسانی به گوشت خورد به جهت مخالف بدو و فرااار کن فقط بدو:)))
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2561 عزیزم خرداد ترمیم معدل بابد کنی درسای انسانی رو همین امسالم میتونی قبول شی یعنی الان بزرگسالان ثبت نام کنم؟ (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2561 مهم نیست دیپلمت چیه فقط باید خرداد امتحان نهایی انسانیو بدی بعد دقیقا همین امسالم میتونم کنکور بدم؟باید الان بزگسالان ثبت نام کنم؟ (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
dentali عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 1707 سلام نه نیازی نیست مدرسه ثبت نام کنید خرداد ماه باید امتحان نهایی یازدهم و دوازدهم رو شرکت کنید که بهتون تراز میده برای کنکور این تراز ۶۰ درصد کنکوره کنکور فرهنگیان رو هم باید ثبت نام کنید که به این صورته تو آزمونتون سوال های بیشتری هست و باید دو سه تا منابع که محتویاتش مثل دینی است رو بخونید بعد از گرفتن نمره کافی شما دعوت به مصاحبه فرهنگیان میشید
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 21690 یعنی الان بزرگسالان ثبت نام کنم؟ تا جایی که من میدونم شما باید خرداد توی سایت برای ۱۲ ام و ۱۱ ام ثبت نام کنیجمعا همشو میشه همین خرداد ۴۰۴ تموم کردکنکور فرهنگیان الان جدا شده منابع جدا هم داره ک اردیبهشته
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2561 فقط بهت میگم انسانی نیا هر جا اسم انسانی به گوشت خورد به جهت مخالف بدو و فرااار کن فقط بدو:))) از تجربی که آسون تره🤕 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 21690 بعد دقیقا همین امسالم میتونم کنکور بدم؟باید الان بزگسالان ثبت نام کنم؟ بله میتونی
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2561 تا جایی که من میدونم شما باید خرداد توی سایت برای ۱۲ ام و ۱۱ ام ثبت نام کنیجمعا همشو میشه همین خرداد ... چه جالب نمیدونستم کنکور فرهنگیانو جدا کردنسنم میخوره به دانشگاه فرهنگیان؟ (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 21690 چه جالب نمیدونستم کنکور فرهنگیانو جدا کردنسنم میخوره به دانشگاه فرهنگیان؟ اره عزیزم تا ۲۴ سال میشهحسابی بخون انسانی از تجربی اسون تره و خلوت تر ظرفیتشم برای فرهنگیان بالاتره
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2561 سلام نه نیازی نیست مدرسه ثبت نام کنید خرداد ماه باید امتحان نهایی یازدهم و دوازدهم رو شرکت کنید که ب ... سلام عزیزم مرسی ازت💜مدت زیادی دور بودم از این فضا هر راهنمایی میدوکید بدردم میخوره بهم بگید ممنون میشم💜 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
_پنآه_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 287 از تجربی که آسون تره🤕 بذار بری بعدا خودت میفهمی چی آسون تره چی سخت تر الان داغی نمیفهمی چی سرت اومده🤣💔💔
درددل۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2561 اره عزیزم تا ۲۴ سال میشهحسابی بخون انسانی از تجربی اسون تره و خلوت تر ظرفیتشم برای فرهنگیان بالاتره دقیقا دلیل تغییر رشتم همینه👍دعا کن واسم من خیلی علاقه دارم با وجود اینهمه دوری از درس هنوزم خواب میبینم که معلم شدم🥲 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹