2777
2789

پارتنر کیا این مدلی ان؟

وقت میذاره برام

زنگ میزنه

ویدیو کال میزنه

بیرون میریم

اما کم ناز میکشه

کم قربون صدقم میره

خب دوس دارم قربون صدقم بره،دوس دارم بم بگه دوست دارم🥲🥲اما خیییلی به ندرت میگههه🥀🥲

بارها بش گفتم،میگه مدلم اینجوریه...🥀

یا همش میگا چرا قربون صدقم نمیری؟ اخه اصلااا بلد نیستم قربون صدقش برم😂😂😂😐😐😐😐مثلن به پارتنرتون چیا میگین برا قربون صدقه رفتن🤭

اون بابد برهعع🤣

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

منم اوایل اینجوری بود 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چجوری اید با هم

زیاد باهم حرف نمی‌زنیم یعنی 5 تا 12 شب سرکاره دیگه خودت حساب کن چطوره 🥹

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

اون موقع که باهم بودیم بهش میگفتم کوبونش برمممممم من خنگول من 

بهش بیبی میگفتم 

میو هم مجبور بود بگه با اون همه ریش و دومتر قد🥲😂

راستش کنارش دختر لوس ناز نازی درونم زنده میشد 

پارتنر منم همینطور🥲💔

دیگه آدم دوسش داشته باشه تحمل میکنه