الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منو یار روزایی انداختید ک منم همینقدر بی رحمانه با مامانم رفتار میکردممن اون موقع ها ۶،۷ سالم بود و ...
سلام عزیزم
مادرتون جدا شدن الان باهاشون ارتباط دارین؟
(اینو بخاطر خودم سوال کردم اگر اذیتتون میکنه جواب ندید)
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
در گذشته یه زمین کارگاه بلوک از شخصی خریداری شده به مدت بیست سال الان چند وقت بنیاد مستضعفان ادعا مالکیت همه زمین های کارگاه بلوک کرده و دست به تخریب زده مدعی هس به قیمت بسیار بالا زمین رو خریداری کنیم در این مورد چه کاری برمیاد؟
شما هم تند نرو عزیزمفقط ۱۳ سالشهببین چی بهش گذشته که به این روز افتادهنابود شده بچه حتمادختر منم ۱۲ ...
میدونم اونم توی اون شرایط اذیت شده ولی اون شاهدزجرکشیدن من بود بارهاشوهرم میخواست ازخونه بیرونم کنه کتکم میزدفقط به خاطراون ،التماسش میکردم که بیرونم نکنه ،الان بامن اینجوری رفتارمیکنه خودش میدونه مادرشوهرم ایناچقداذیتم کردن ،توی جریان قبل جدایی رفت سمت خانواده ی شوهرم وبه اونا حق داد