2777
2789
عنوان

چندماهه اومدم خونه ی پدرمم قراره طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 38 پست
13سالشه ،شوهرم میخوادطلاقم بده ،خیلی مشکل داشتیم باهم ،کلآشوهرم ازاول راضی به ازدواج بامن نبوده به خ ...

دخترت بزرگه میدونم دلت بی قرارشه ولی اون دیگ بزرگه میتونه همه کاراشو انجام بده یکم عاقلتر شه خودش زنگ اینا میزنه بهت.توام جدا شدی راحت میشی از ادمی ک نمیخادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو یار روزایی انداختید ک منم همینقدر بی رحمانه با مامانم رفتار میکردم

من اون موقع ها ۶،۷ سالم بود و خیلی به مامانم بی توجهی میکردم

تازه جدا شده بودن

الان میتونم بفهمم که چقدر حس بدی دارین

اشکم در اومد...

انشالله خدا همه چیزو درست کنه

بله خیلی سخت فقط ۹ سالم بود مامانم بجای اینکه درکم کنه میومد مدرسم از من بد میگفت که اره اگر بچم شخص ...

اخ واقعا متاسفم

کاش مامانتون درک میکردن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
نه هیچ راه برگشتی وجودنداره ،آره پرش کردن خودشم بی رحمه که رفته سمت اونا

شما هم تند نرو عزیزم

فقط ۱۳ سالشه

ببین چی بهش گذشته که به این روز افتاده

نابود شده بچه حتما

دختر منم ۱۲ سالشه دلم خون شد اینوری بچتون رو قضاوت کردین

هنوز خیلی بچه هستن و تو سن بلوغ حساسن

شما که مادری و درک داری بفهم بچت رو نه اینکه بگی بی رحم☹️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
منو یار روزایی انداختید ک منم همینقدر بی رحمانه با مامانم رفتار میکردممن اون موقع ها ۶،۷ سالم بود و ...

سلام عزیزم

مادرتون جدا شدن الان باهاشون ارتباط دارین؟

(اینو بخاطر خودم سوال کردم اگر اذیتتون میکنه جواب ندید)

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ببله بفرمایید

ممنونم جناب 

در گذشته یه زمین کارگاه بلوک از شخصی خریداری شده به مدت بیست سال الان چند وقت بنیاد مستضعفان ادعا مالکیت همه زمین های کارگاه بلوک کرده و دست به تخریب زده مدعی هس به قیمت بسیار بالا زمین رو خریداری کنیم در این مورد چه کاری برمیاد؟

شما هم تند نرو عزیزمفقط ۱۳ سالشهببین چی بهش گذشته که به این روز افتادهنابود شده بچه حتمادختر منم ۱۲ ...

میدونم اونم توی اون شرایط اذیت شده ولی اون شاهدزجرکشیدن من بود بارهاشوهرم میخواست ازخونه بیرونم کنه کتکم میزدفقط به خاطراون ،التماسش میکردم که بیرونم نکنه ،الان بامن اینجوری رفتارمیکنه خودش میدونه مادرشوهرم ایناچقداذیتم کردن ،توی جریان قبل جدایی رفت سمت خانواده ی شوهرم وبه اونا حق داد