2777
2789
عنوان

سلام بچه ها میشه بیاین😔

275 بازدید | 12 پست

یک هفتست جلوی گردنم درد میکنه موقعی که سرمو تکون میدم یا به سمت بالا میبرم اون قسمتی که غده تیرویید هست درد میگیره مخصوصا وقتی آب دهان قورت میدم یا دست میزنم بهش درد میگیره 

چرا اینجوری شدم شما اینطور شدین؟؟ میترسم چرا خوب نمیشم

اره من خیلی عذاب میکشم بعضی وقتا حتی اب دهنمم نمیتونم قورت بدم و مجبور میشم بخوابم تا کمتر اذیت بشم دو سه روز بعد خوب میشه بعده یه مدت دوباره شروع میشه 

دکتر نرفتم تاحالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خیلی عذاب میکشم بعضی وقتا حتی اب دهنمم نمیتونم قورت بدم و مجبور میشم بخوابم تا کمتر اذیت بشم ...

من یک هفتست اینطوری شدم شماهم دقیقا مثل من شدین؟

خدا بد نده گلم چرا دکتر نمیری برای من پیش نيومده عزیزم

فردا صبح میخوام آزمایش تیرویید بدم خیلی میترسم برام دعا کنین خیلی مریضی کشیدم خداخودش میدونه دیگه خسته شدم 

اره دقیقا منکه جدی نگرفتم انقد که اسکلم ولی تو یه دکتر برو خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

من تیرویید هاشیموتو دارم 

تحت نظر هستم 

همین ده روز پیش سنوگرافی از گلو هم دادم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم بعدش فرداهم میخوام آزمایش بدم

توهم پشت گوش ننداز خدا همه بیمارارو شفا بده

فردا صبح میخوام آزمایش تیرویید بدم خیلی میترسم برام دعا کنین خیلی مریضی کشیدم خداخودش میدونه دیگه خس ...

انشاالله که خیره گلم،به امید خدا که چیزی نیست و جواب آزمایشت خوب در میاد

من یک هفتست اینطوری شدم شماهم دقیقا مثل من شدین؟

برای من موقعی که هوا سرد بود پیش اومد گلوم هم خیلی درد میکرد زیر گلوم یه چیزی حس میکردم حتی برای پسرمم این اتفاق افتاد به مرور خوب شد

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔