2777
2789
عنوان

ساندویچ ذرت مکزیکی اگه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست
گرم نگه دار چیزی نمیشه

الان میخوام ذرت و قارچ رو درست کنم فردا صبح سس و پنیر و بزنم بهش بعدم بزارم تو نون باگت ببرمش مشکلی نداره دیگه؟

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه الویست😬من جایی ندیدم با نون سرو کنن

😂من همیشه ساندویچش رو میگیرم میخورم

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
الان میخوام ذرت و قارچ رو درست کنم فردا صبح سس و پنیر و بزنم بهش بعدم بزارم تو نون باگت ببرمش مشکلی ...

ببین من ساندویچ و ایناشو نخوردم ولی ذرت مکزیکی تو لیوان خوردم. بعد از نیم ساعت سفت و بد مزه میشه چسبناک میشه عین چسب . 

در سایت حضور ندارم

ببین من ساندویچ و ایناشو نخوردم ولی ذرت مکزیکی تو لیوان خوردم. بعد از نیم ساعت سفت و بد مزه میشه چسب ...

😑وای آره...

پ الان چی منممم

خب یه نظر بدین با این قارچ و ذرت یه ساندویچی چیزی ببرم شرش بکنه

جایی که دلت نیست نرو هیچ وقت نرو

اجباریه..

اگه نرم غیبت غیر موجه حساب میشه و ۱ نمره انضباط

اینا همش الکیه خدا میدونه چقد ب ما میگفتن 😂😂

آره ولی مدرسه شاهد الکی نیست پارسال سرمون آوردن..اینا تو این چیزا کم نمیزارن