2777
2789

همش اینو مبگ قبل ازدواج همش میکوبید تو سرم ک ترشیدی در صورتی ک من فقط 16 سالم یود اجازه نداشتم از خونه برم بیرون رفیق داشته باشم حالام ک ازدواج کردم گیر داده به این همش ذهنمو درگیر میکنه همش سعی داره افسردم کنه و عصبی اخه بگو تو چیکار داری به بی پولی اون من اینجوری دوسش دارم اصن متنفرم ازش 

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع ارتباط کم ی مدت حساب کار دستش بیاد از همه جا بلاکش کن خونشم نرو زنگم زو جوا ب نده

هنو عروسی نکردیم نمیشه هی برم خونه ننه بابا اون ک 

همسرت و خودتو توی الویت قرار بده کاری کن همه به خودتو همسرت احترام بزارن رفت و آمدتو با خانوادت محدود کن جایی که ارامشتو بهم میریزه نرو 

گرنگهدار من آنست که میدانم‌🌸شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ 

تحمل کن عزیزم به زودی میری سرخونه زندگیت... کاملا درکت میکنم چون منم تو همچین خونواده ای بزرگ شدم🥺

احتمالا بابات افسردگی داره... اونم گناه داره یه بیماری حساب میشه 

منم بابام همینجوری بود در صورتی که ازدواجم کاملا سنتی بود و فامیلای خودشون بود تا یه حرفی میزدم میگفتن شدی لنگه ی همونا 😐

بعد از ازدواجم واقعا راحت شدم خونمم یه شهر دیگه بود حالا بابامو مامانم تازه یادشون افتاده بود بهم محبت کنن تند تند زنگ میزدن حالمو میپرسیدن وقتی میرفتم خونشون خیلی تحویلم میگرفتن و حتی چند بار بابام گفت حلالم کن من اخلاق نداشتم... 

میدونی چیه من فک میکنم بداخلاقیای بابام به خاطر نگرانیاش بوده.... الان من خودمم مامان هستم  دخترمو خیلی دوست دارمااا ولی از روی نگرانی گاهی اخلاقم مث خونوادم میشه دست خودممم نیست😣

تحمل کن عزیزم به زودی میری سرخونه زندگیت... کاملا درکت میکنم چون منم تو همچین خونواده ای بزرگ شدم🥺ا ...

هعی کاش زود تموم شه 😞

بابای منم بعد دعواهای که با نامزدم داشتم میگفت طلاق بگیر هی . جوابش رو دادم و گفتم نمیگیرم دوسش دارم ...

ن اصلا نگفتم چون چیزی تو این مدت برام نخریده اینجوری میگ و میدونه خودش