2777
2789
عنوان

به بهترین دوستم کمک کنید

210 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها این المپیکی که میزنم برای کمک به دوستون از من راه حل خواست و من نتونستم کمکش کنم گفتم از بچه های نی نی سایت کمک بگیرم خیلی براش ناراحت هستم از بچگی با هم بزرگ شدیم دیدن ناراحتیش غصه دارم میکنه 1سال عقد بوده و الان 8ماهه که ازدواج کرده خودش خونه داره ولی چون کوچیک دادن اجاره خودشون یکی دیگه اجاره کردن ماشین دارن شوهرشو ماهی یک و نیم حقوقشه هر بچه ای میبینه گریش میگیره عاشق بچس یه چیزی میگم یه چیزی می شنویم اما شوهرش میگه بچه نمیخواد از کوره در میره هروقت اسمش میاد حتی یه بار اومدن خونمون تولد همسرم بود موقع تشکر گفتم ایشالا سال دیگه بابا جوجتون بیاین تا 3ماه به ما محل نمیداد دوستم خیلی میخواد نشون نده اما دیگه کم اورده دیگه نا امید شده میگه سعید میگه چرا پولی رو که میتونیم خرج خودمون کنیم خرج بچه کنیم جلو دست و پیرامونم میگیره بیچاره میگه دیگه به من امیدی نیست فقط منتظرم بچه تو به دنیا بیاد با بغل گرفتنش احساس مادر بودن کنم دلداریم میدم اما چیزی به ذهنم نمیرسه که چطور کمکش کنم من گفتم خوب گولش بزن اون موقع که نمیتونه بزنه زیرش تازه تنبلی تخمدان داره و دکتر بهش گفته زود بچه دار شه کمک کنید به خواهرم من از کامنتاتون اکسیرین میگیرم میفرستم پیشاپیش ازتون ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوع واقعا به توافق  خودشون دوتا احتیاج داره 

اون اقا هم پدر بچه ست نمیشه که راضی نباشه باید باهم صحبت کنن و به یک نتیجه مشترک برسن 

از هیچ کس دیگه کاری ساخته نیست

بچه نیست که گولش بزنه خدایی نکرده کار به سقط بکشه چی ؟نباید دیگران رو بچه فرص کرد 

حال متکلم از کلامش پیداست
به خدا گوشیم خودش درستش میکنه الانه که بکوبمش تو دیوار

کیبوردتو عوض کن عشقم 😁😁🌹🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
این موضوع واقعا به توافق  خودشون دوتا احتیاج داره  اون اقا هم پدر بچه ست نمیشه که راضی نب ...

اره عزیزم تو فکر خودمم همینه ولی وقتی ناراحت می بینمش مغزم سوت میکشه چون تحت هر شرایطی پشتم بوده و کمکم کرده وقتی عاجزانه میاد میگه قلبم به درد میاد که کاری نمیتونم بکنم