2777
2789
عنوان

دنبال کار در منزل هستم کمک لطفا

63 بازدید | 9 پست

اگه کاری سراغ دارین معرفی کنین لطفا نیازدارم

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
من دارم شکلات سازی امتحان میکنم

چطوریه من کاری میخوام که هفتگی یاماهانه یه پولی بدن

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش هزینه ی آموزش و مواد داره راه بیافتی پولش عالیه تو خونه هم میتونی درست کنی تو اینستا یا کافه ها ...

کجا باید ببینیم آموزششو چقد زمان میبره؟هزینه اولیه چقدره؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اینستا آموزش آنلاین داره ببین من با ۱ تومن رفتم قالب و شکلات و کاردک و رنگ خوراکی و شکلات سکه ای خری ...

بعد باید بریم قنادیا و کافه ها بازاریابی؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بعد باید بریم قنادیا و کافه ها بازاریابی؟

اوهوم اونم یه روز وقت بذاری تمومه یا فقط تو اینستا کار کنی یا آرایشگاه میری یه نمونه ببری با خودت کم کم مشتری جمع میکنی و خودشون سفارش میدن

هزینه ی آموزش هم ۲ تومن اینا میشه

ممنونم عزیزم،انشاالله شما هم موفق باشی