2777
2789

دوستان من امسال کنکور دارم و کاملا قبول دارم فشار های خانواده و حرفاشون برای ایندم خودمه متوجه ام ولی منم گناه دارم صبح تا شب مامانم استرس میده مقایسه میکنه. هر روز که از مدرسه میام میاد رتبه برترهای ازمون فلان میخونه کسایی که سال پیش معدلشون بالا شده رو میخونه هی تهدید و ترسوندن ک اگه آدم رتبه خوب نیاره تو کنکور بیکار میشه دانشگاه دولتی نری هیچوقت شاغل نمیشی ال نمیشی بل نمیشی. وضعیتم جوریکه موقع خونه اومدن بعد مدرسه ناراحتم چون حوصله مقایسه کردنای مامانمو ندارم. می‌دونم احمقانس ولی خیلی دوست دارم مریض بشم بیمارستان بستری بشم دست از سرم بردارن🤦 ممکنه بگید برای ایندته ولی حال روحی الانم به قدری داغونه که اینده هیچ اهمیتی نداره برام. عذاب وجدان دارم که اون بچه ای نیستم که مامانم مد نظرشه

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلا ملا سر خودت نیار خیلیا رو دیدم که برای ترسوندن خانواده اینکارو کردن و قصدشون جدی نبود ولی خب دیگه کار از کار گذشت 

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

خیلیا بودن خواستن بترسونن اطرافیان رو ولی اجل مهلتشون نداده

خودت رو اذیت نکن و احساس عذاب وجدان و ..رو بزار کنار...با مامانت از احساساتت بگو حتی ازین فکرت باهاش صحبت کن تا اونم کمی کوتاه بیاد

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بلا ملا سر خودت نیار خیلیا رو دیدم که برای ترسوندن خانواده اینکارو کردن و قصدشون جدی نبود ولی خب دیگ ...

بمیرم اشکال نداره درد یه دختر مرده از یه دختری ک از نظر مامانم دانشگاه دولتی قبول نشده و بیکاره کمتره. من تازه هفده سالمه ولی خانوادم اینده منو تا ته رفتن

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بمیرم اشکال نداره درد یه دختر مرده از یه دختری ک از نظر مامانم دانشگاه دولتی قبول نشده و بیکاره کمتر ...

نمیتونی مامانت رو تغییر بدی..پویان مقدم تو اینستا رواندرمانگره بعضی حرفاش شاید بدردت بخوره میتونی گوش کنی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بمیرم اشکال نداره درد یه دختر مرده از یه دختری ک از نظر مامانم دانشگاه دولتی قبول نشده و بیکاره کمتر ...

ببین خانواده خودمم همینن خواهر خودم یه سال پشت کنکورم موند ولی خب اون چیزی میخواستن خانواده نشد و فک میکرد دیگع چون انتظار دولتی و رشته تاپ دارن نمیذارم بره داشنگاه ولی خب رفت ازاد رفت امروزم اتفاقا اولین جلسش بود

واقعا چیزی که فک نمیکردیم اتفاق افتاد 

پس کاری نکن خود خانواده به مرور زمان با واقعیت اشنا میشن

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست