2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم تو دهن همسرم

618 بازدید | 19 پست

ما تازه ازدواج کردیم

و کار همسرم جوریه که سه روز در هفته هست سه روز نیست

زنگ زدم بهش و اینا

از کارا گفتم که پله رو طی کشیدم و لباسا و ملاف خوش خوابو شستم و ازین حرفا

درومده بهم میگه ملافه تشک مهمان هم در بیار بشور لک داره

قیافه من😲🫤

در جریان باشین مامان همسرم تشک نو نداد بهمون و تشک قدیمی پسرش و ی تشک دیگه که ب قول خودش نو بوده رو داد

ولی خب نو نبود و جز وسایلای خودش بود

البته برا من مهم نیس چون میندازم زیر پا خودشون

نمیدونم از کارایی ک تو خونه میکنم برا همسرم تعریف کنم یا نه؟زورم اومد از حرفش راستش

البته منم در جوابش گفتم میخوام اون ملافه رو بندازم دور 

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

خو بزن

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

از لجشم ک شده میندازمش دور

مگه زندگی لج و لجبازیه عزیزوم؟🌚😅

ی در خواست ازت داشت، تو ام با لحن خوب بگو نمیتونم بشورم و بده خشک شویی

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)