2777
2789
عنوان

بیاین بگید چی بهش بگم از جوابش شات میزارم بیااااییییننن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
بگو کسی اگه منو بخاد میاد با خانوادم صحبت میکنه میاد خاستگاری

نه آخه میگه سنمون کمه و همچی ب وقتش 21 سالمه 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نظری ندارم ولی این جوری پیش اوند یه مثئله یه کارسی کردم خودش سوال مرد و اینا (طرف بود روز اول چتمون از س.ک.س حرف میزد ریدم به خودم منم اصلا مال دوست پسر داشتن نیستم که باس از این حرفا بشنوم )بعد یه کاری مردم خودش سوال بپرسه گفتنم نامزد دارم و اینا خودش رفت حالا من نمیدونم برا شما مغدوره یا نع یه داستان سر هم کن یه کاری کن خودش مجبور شه بره خانوادتو بیار وسط نمیدونم هر ماری میتونی

🖤

تو که میدونستی اینطوره چرا عکس براش فرساادی اخه😐

نهمهههه

میگم پخش کردن عکس راحته

برای دوستم این اتفاق افتاده دوس پسرش این کارو کرده باهاش

میترسم دوس پسر منم همین کار باهام کنه آخه این آخری ها میگه اکسم اگر اذیتت کرد ازش عکس و فیلم دارم  بگو یوسف گف پخشش میکنم بعد منم از وقتی دیدم همچین آدمیه نفرستادم عکس براش

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

ببین نظری ندارم ولی این جوری پیش اوند یه مثئله یه کارسی کردم خودش سوال مرد و اینا (طرف بود روز اول چ ...

نمیشه هیچکدوم ... بازم ممنونم♡&

پخش عکس دیگه تو اینستا و ... فراوووون اصلا نترس

نمیشه برادرام ببینن سرمو میبرن

نهمههههمیگم پخش کردن عکس راحتهبرای دوستم این اتفاق افتاده دوس پسرش این کارو کرده باهاشمیترسم دوس پسر ...

ببین مملکت قانون داره شکایت میکنی نترس از چیزی

کابریم تعلیقه .از سال 90اینجام 
اینم مورد خوبیه هاا اگر دل بسته مسی دیگه نیستی

هعی چی بگم ؟ نمیشه مسخره میکنه

ببین مملکت قانون داره شکایت میکنی نترس از چیزی

خانجام بفهمن سرمو میبرن محدودم میکنن