2777
2789
عنوان

باردارم

192 بازدید | 26 پست

بچه ها هرلحظه حس میکنم دارم پری میشم تازه فهمیدم باردارم چه کنم عادیه؟ بعداینکه من توغذاهام همیشه اززعفرون و فلفل سیاه ودارچین استفاده میکنم مشکلی نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اولت طبیعیه علائم پریود اوایل بارداری 

سوال دومت نه خطرناکه استفاده نکن دیگه فل فل سیاه رو خیلی کم کن زعفرانو کلا قطع کن

بعد ناخواسته بوده بارداریت؟؟ الان روز چندم دوره ای 

حسبی الله ❤
سوال اولت طبیعیه علائم پریود اوایل بارداری سوال دومت نه خطرناکه استفاده نکن دیگه فل فل سیاه رو خیلی ...

مرسی عزیزم اره ینی چندماه پیش اقدام کردم دیدم نشدم کلا بیخیالش شدم ولی این ماه دیدم پری نشدم بی بی زدم دیدم شکر خدامثبته دیگ باقیش هرچی خدابخواد

زعفرونو که باید خییییییلی کم کنی و سعی کنی استفاده نکنی ولی این دلدردها رو بنده از هفته ۶ تا الان ۲۲ ...

وای خیلی سخته من واقعا ادویه دم دستیم اینابودن یهوبزارم کنارسخته واقعاخیلی بده من بیشتر کمر درد دارم وهمش ببقشید حس میکنم دارم خیس میشم وپری میشم 

مبارک باشه عزیزم واسه منم دعا کن باردار شم ❤️

قربونت برم فداتشم انشالله ب حق پنج تن این ماه یه نی نی سالم وخوجگل داری توهم واسم دعا کن درمرحله اول بچه سالم باشه بعداگ خداخواست پسربشه اخه دوتا دختر دارم🌷😊

وای خیلی سخته من واقعا ادویه دم دستیم اینابودن یهوبزارم کنارسخته واقعاخیلی بده من بیشتر کمر درد دارم ...

خودم دو دفعه تا الان از ترس رفتم دکتر و سونو اورژانسی شدم ولی باید حواست باشه ترشح اگه داری بری دکتر