2777
2789
عنوان

دبیری کار فناوری

460 بازدید | 9 پست

سلام خانما، من امسال قبول شدم این رشته رو دوازدهم بودم الان دانشجوی ترم اولشم‌ خیلی تو کلاسا بهم خوش میگذره ولی میشنوم‌ میگن‌ کسی دبیر این درسو‌ حساب نمیکنه و فلانه و آبکیه‌ ناراحت میشم واقعا اینجوریه جنبه های مثبتش‌ چیه پس

ی درسیه ک بیشتر عملیه

اگه مدرسه امکانات خوبی داشته باشه جای خلاقیت و ابتکار زیاد داره و بچه ها دوستش دارن

اگه امکانات نباشه و فقط تمرکز روی متن درس باشه و بخواید آموزش بدید و حفظ کنن و درس پس بدن همه ازش بدشون میاد.

من یادمه راهنمایی بودم جز دسته‌ی دوم بودیم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسن توعم والا ما که احترام میزاشتیم به دبیرمون زنگمونم دوست داشتیم چون خوش میگذشت دبیرمون هم پا ...

مبشه بگین دبیرستان چطوری بودن؟ چیکار میکردن سر کلاس ؟ طرز برخوردشون؟

ی درسیه ک بیشتر عملیهاگه مدرسه امکانات خوبی داشته باشه جای خلاقیت و ابتکار زیاد داره و بچه ها دوستش ...

ادم میشنوه‌ چیا میگن‌ ناراحت میشه واقعا 

من خیلی سخت قبول شدم همین رشته رو

ادم میشنوه‌ چیا میگن‌ ناراحت میشه واقعا من خیلی سخت قبول شدم همین رشته رو

ناراحت نشو عزیزم

این که ی معلم رو چقدر دوست داشته باشن ، بهش احترام بذارن یا برعکس منفور باشه بیشتر ب خود معلم برمیگرده❤️

ان شاءالله موفق هستی و خواهی بود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مبشه بگین دبیرستان چطوری بودن؟ چیکار میکردن سر کلاس ؟ طرز برخوردشون؟

از همه لحاظ باهامون راه میومد پا به پامون شوخی میکرد بگو بخند داشتیم 

کارارو که تحویل میدادیم خیلی حس خوبی میداد کلی تعریف میکرد زیاد سخت نمیگرفت بهمون کلا خیلی دبیر مهربونی بودش 

بعد ما سال بعدشم با خودش داشتیم که کرونا شد و مجازی همه چیزی بازم همه فعالیت هارو سعی میکرد انجام بدیم و ابزارشو بهمون برسونه

از همه لحاظ باهامون راه میومد پا به پامون شوخی میکرد بگو بخند داشتیم کارارو که تحویل میدادیم خیلی حس ...

دوسشون‌ داشنین؟ 

بچه ها بین خودتون واقعا نمیگفتن که به کارمون‌ نمیاد و دوست داشتن این زنگ رو؟