2777
2789

خدایاااا 

چقدر من این سریال رو دوس دارمممم دلم میخواد زودتر معماها حل بشن ،نظر خودتون چیه اونایی که این سریال رو دیدن چه نظری در مورد این شهر دارید ؟ 

من که هیچی مخم جواب نمی‌ده دیگه نمی‌دونم درگیر چی هستن دقیقا یه جایی یه تئوری خوندم میگه تابیتا همون مادر ویکتور هست و  درگیر چرخه زمانی شدن 

پسر تابیتا هم همون ویکتور هست و هی تاریخ تکرار میشه 

تابیتا رو هم واسه این فرستادن رو برج که چرخه بشکنه ولی دوباره برگشت که بنظرم منطقی میاد 🥲

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سریالا ته ندارن جالبن ولی هیچوقت تموم نمیشن مثله لاست ک اخرش گند زد سازنده فرامم همونه

لاست رو ندیدم ولی من حس میکنم تهش گند میزنن🥴

خیلی سریااال خوبیه خیلی دوسششششش دارم منم🥲🥲🥲🥲منم هی تئوری اینا راجبش خوندمممممولی ادم نمیدونه کد ...

بیا هرچی می‌دونیم بگیم خیلی دوس داشتم با یکی بشینم در موردش حرف بزنم نظرامونو بذاریم وسط 🤣

بیا هرچی می‌دونیم بگیم خیلی دوس داشتم با یکی بشینم در موردش حرف بزنم نظرامونو بذاریم وسط 🤣

من ی گروه دارم تلگرام مختص این فیلمههه😂😂😂😂میشینن موشکافی میکنن هی نظرای مختلف میدن راجبش اینا خیلی خوبه خواستی بگو ادت کنم 

من ی گروه دارم تلگرام مختص این فیلمههه😂😂😂😂میشینن موشکافی میکنن هی نظرای مختلف میدن راجبش اینا خی ...

من می‌شینم نظرات رو میخونم تو اینستا خیلی تئوری های جالبی میگن ولی این  که خوندم تابیتا مادر ویکتوره بنظرم منطقی میاد آخه ویکتور گف من و مادرم و خواهرم بودیم که فقط من موندم همه مردن 

تابیتا هم یه دختر و پسر داره احتمالش هست که چرخه زمانی باشه

من می‌شینم نظرات رو میخونم تو اینستا خیلی تئوری های جالبی میگن ولی این که خوندم تابیتا مادر ویکتوره ...

اره امکانش هست 

و اینکه ویکتور یجورایی باعث شد تابیتا از داخل درخت بره سر از دنیای بیرون اون شهر در بیاره

ولی همش حدس و گمانه کلی معمای جواب نداده شده هس

یکیم هس میگن ک راه فراره ادمایی ک تو شهر گیر کردن اینکه تو شب فرار کن راه و پیدا کنن که شبا موجودا میان

اره امکانش هست و اینکه ویکتور یجورایی باعث شد تابیتا از داخل درخت بره سر از دنیای بیرون اون شهر در ب ...

یه جا گفته بود تنها راهش مرگه که بعید می‌دونم چون زن بوید هم همین فکر رو میکرد و بوید اونو کشت 

متاسفانه به هیچ کدوم معماها جواب نمیدن فقط معمای جدید اضافه میکنن ولی من حس میکنم جید راه رو پیدا می‌کنه کراش العالمین دیوانه 🤣

یه جا گفته بود تنها راهش مرگه که بعید می‌دونم چون زن بوید هم همین فکر رو میکرد و بوید اونو کشت متاسف ...

اره تااااازه معمایی ک خیلی ذهن منو درگیر کرده اینکه بچه ای ک تو شکم فاطمه س چیه🥲😂😂😂😂

خیلیم دلم برای رندال سوخت اونجوری شد

فردا مواجه میشیم با معماهای جدید🚶‍➡️😂😂😂😂

اره تااااازه معمایی ک خیلی ذهن منو درگیر کرده اینکه بچه ای ک تو شکم فاطمه س چیه🥲😂😂😂😂خیلیم دلم ب ...

فاطمه خودش کلا معماست اون از بچه ش اون از اشغال خوردنش فالی که براش گرفتنم خوب نبود میگن اون زنه که پسر سیاه پوست میبینتش همین فاطمه در آیندست 😬

وای منمم گیج شدم

من کل دو فصلشو با هم دان کردم ببینم تهش بد خورد تو ذوقم

یعنی چی که نمی‌نمیسازننن 

من دلم خواست باور کنم تابیتا نجات پیدا کرده و فصل بعدی نوبت بچه ها و شوهرشه که نجات پیدا کنن

تففف😭

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

وای منمم گیج شدممن کل دو فصلشو با هم دان کردم ببینم تهش بد خورد تو ذوقمیعنی چی که نمی‌نمیسازننن من د ...

فصل سه رو دیدی ؟