به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزار ازاد باشه الآن مامان من بهحرکاتم زومه وقتی هست معذب میشم
دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید
جوری از کنار چشش نگاه میکرد مردمک کلا دیده نمی شد😂 خطی شکلی نبود سه چهار بار مرور نکنه
سلام ممنون میشم جواب منو بدین و منو از برزخی که هستم نجات بدین پسر من هم همین کارو میکنه چند دکتر تشخیص اتیسم دادن از گوشه چشم خطوط رو دنبال میکنه و همش میره و میاد.