2777
2789
عنوان

عکس✨ حس خوب

193 بازدید | 29 پست

شما هم از باغ و طبیعت و آشپزی در دل طبیعت، لذت میبرید یا شهر و تمیزی و امکانات رو میپسندین؟؟

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍خوش باشی همیشهعکست از دیشبه؟؟

جمعه شب❤

دیگه آخرای بادمجون های باغه

هوا سرد میشه بادمجون های باغ تلخ میشن کم کم

والله آدم دوست داره تو دل طبیعت بره درست کنه بخوره ولی ب شرط اینکه اشغالاشو جمع کنه منکه اینطوریم 

اسی اینم نون توموشی من که اولین باره  پختم😅😇

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

والله آدم دوست داره تو دل طبیعت بره درست کنه بخوره ولی ب شرط اینکه اشغالاشو جمع کنه منکه اینطوریم اس ...

وااااااااای بوش اومد بخدا🤩

آفرین نوش جان❤

جمعه شب❤دیگه آخرای بادمجون های باغههوا سرد میشه بادمجون های باغ تلخ میشن کم کم

به به نوش جونت گلم❤💋

منم بادمجون اتیشی خوردم خیلی خوشمزه و طعم بینظیری داره. راستی سیب زمینی با پوست داخل اتیش بنداز حسابی نرم که شد با نمک بخور وااااای دلم خاست

املت اتیشی هم امتحان کن

به به نوش جونت گلم❤💋منم بادمجون اتیشی خوردم خیلی خوشمزه و طعم بینظیری داره. راستی سیب زمینی با پوست ...

بله سیب زمینی ام بی نظیر میشه❤