2777
2789
عنوان

بهشتی قبول شدم ولی راستش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 29 پست
واقعا همه چی دانشگاه نیست عزیزم :)مشاوره

همه چیز نیست ولی خیلی از زندگیت و ایندت مربوط به دانشگاه و شغلت هست 

مشاوره رشته خوبیه میتونی دفتر بزنی و کلی پول بزنی به جیب

درضمن اگه همه چی نیست پس چرا درس خوندی و زحمت کشیدی ؟؟

اگ واقعا میخوای بری برو ک جاتُ کسی که واقعا ارزش بزاره برای اون جایگاه بگیره

با احترام...بنظرم کار عجیبی نیست بهرحال تصمیمی‌ هست که گرفتم...یسری کامنتا‌ واقعا‌ عجیبه...

من یکی از دوستام حقوق تهران قبول شده و یه آدم به شدت خفن ولی به خاطر همین قضیه میخواد انتقالی بگیره

وقتی درکی ازین‌ قضیه ندارید‌ پس لطفا بجای‌ من تصمیم نگیرید من فقط سوال پرسیدم که هر کی میدونه‌ جواب بده لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز نیست ولی خیلی از زندگیت و ایندت مربوط به دانشگاه و شغلت هست مشاوره رشته خوبیه میتونی دفتر بز ...

نمیگم دانشگاه رفتن مهم نیست فکر کنم اشتباه برداشت شد🥲منظورم‌ سطح دانشگاهه‌ 

تحت تاثیر‌ حرفای مشاور‌م قرار گرفتم و به قیمت اینکه تهرانه‌ شهر خودمو پایینتر‌ زدم 

الانم‌ پشیمونم‌

با احترام...بنظرم کار عجیبی نیست بهرحال تصمیمی‌ هست که گرفتم...یسری کامنتا‌ واقعا‌ عجیبه...من یکی از ...

منم گفتم تصمیم خودت نگفتم بمون 

وقتی دلت با کاری نیست 🌿

و زندگی خودته مختاری 😁

دوستان هم دلسوزی میکنن چون دانشگاه شهید بهشتی پر از اساتید مطرح هست ک پیششون بودن آینده شما رو خیلی تغییر میده 

🌕After all time ,I came back to me

یک ترم صبر کن اگر نتونستی برگرد. خوابگاه های تهران خوبیش اینه بچه هاش از همه جای ایران هستن و مجبورن ...

شما اطلاع دارید از شرایطش؟ چه کارایی باید انجام داده؟ خیلی سخته؟؟

نمیگم دانشگاه رفتن مهم نیست فکر کنم اشتباه برداشت شد🥲منظورم‌ سطح دانشگاهه‌ تحت تاثیر‌ حرفای مشاور‌م ...

ببین دانشگاه تاپ با اساتید تاپی که داره اگه تلاشگر باشی و استفاده کنی از اموزش عالیشون می‌تونه خیلی کمکت کنه و به مدارج بالایی برسی 

صد البته آدمی که درس خون و تلاشگر و با انگیزه باشه هرجا و هر دانشگاهی باشه موفق خواهد شد ولی خیلی بیشتر باید زحمت بکشه نسبت به اونی که توی یه دانشگاه تاپ درس میخونه 

آدم باید دنیا رو ببینه و تجارب کسب کنه تا قوی بشه و از نظر من تا مستقل نشی و از وابستگی که به خانوادت داری رو کم نکنی قوی و خودساخته نمیشی 

ببین دانشگاه تاپ با اساتید تاپی که داره اگه تلاشگر باشی و استفاده کنی از اموزش عالیشون می‌تونه خیلی ...

مرسی از کامنتت‌❤️

انشالله هرچی صلاحه اتفاق بیوفته‌

باید یکم زمان بگذره

هر چقدم‌ من طاقت بیارم خانوادم چی پس؟🥲

اونا هم عادت میکنن

نکن دختر

هر کی از این دانشگاها انصراف داده پشیمون شده 

شما الان شهید بهشتی تهران میخونی میتونی بری مشاوره برداری میلیونی درآمد داشته باشی 

یکم صبور باش اوضاع زندگیت درست میشه میتونی بهشون سر بزنی یا اونا بیان پیشت یکم قوی باش

اونا هم عادت میکنننکن دخترهر کی از این دانشگاها انصراف داده پشیمون شده شما الان شهید بهشتی تهران میخ ...

میدونی‌ احساس میکنم چهار سال واقعا زیاده بازم ارشد بود یه چیزی ارشد دو ساله کلا :)

با خودم گفتم چه اشکالی داره ، کارشناسی استان خودم باشه و ارشدم‌ به لطف خدا دانشگاه بهتر :) 

دعا کنین برام خلاصه❤️

میدونی‌ احساس میکنم چهار سال واقعا زیاده بازم ارشد بود یه چیزی ارشد دو ساله کلا :)با خودم گفتم چه اش ...

احساسی تصمیم نگیر 

قبلش با یه مشاوره صحبت کن شما

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری🩷