2777
2789

خونواده شوهرم تو هیچ مسئله ای کمکمون نکردن ینی روزایی بوده از ترس طلبکار نتونستیم بخوابیم نون نداشتیم ولی پدر شوهرم ی زنگم نزده ی تعارف کنه درحالی که الان هرکی ازدواج کرده پدرشوهرش بهش خونه و ماشین داده ما خودمون هرکاری برا خودمون کردیم 

خلاصه پدرشوهرم تو خرید خونه زحمت کشید ۲۹ میلیون کمک کرد و گفت چون من هیچکاری نکردم نیازی نیس پس بدید ازونور هم به داماد ۶۰ میل کمک کرد برا ماشین الان خواهر شوهرم برگشته گفته تا اینا ۲۹ تومنتونو ندن منم ۶۰ تومنو نمیدم😐😐😐 ینی به قدری اعصابم خورده😫😫😫😫😫😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

M

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

شما تو کارشون دخالت نکن اصلا و اینکه خدا رو شکر ک همسرت خودش جنم داشته و ب کمک کسی نیاز نداشته شما هم نباید از هیچکس توقعی داشته باشی ب پدر و مادر همسرت مربوط نی ک شما میخوای ماشین با خونه بخری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یارو رسما داره از حسادت میمیره چیکار کنم نمیتونم سکوت کنم مقابلش

هرچی بگی ب ضررته.

شوهرت بایدجواب بده.

واردبازیش بشی بازنده ای چوک اوک دختر شونه و دلسوزیشون بیشتره.

تاحالاکمک اونهاکرده؟اگه کمک اونهانکرده خب چرامیخادازشون پس بگیره؟

شما تو کارشون دخالت نکن اصلا و اینکه خدا رو شکر ک همسرت خودش جنم داشته و ب کمک کسی نیاز نداشته شما ه ...

وقتی تو خاستگاری میان میگن ما براشون خونه میخریم باید انجام بدن اگه نمیخواستن کمک کنن همون موقه میگفتن منم بابت سختیایی که قراره بعد ازدواج بگیرم تصمیم میگرفتم

هرچی بگی ب ضررته.شوهرت بایدجواب بده.واردبازیش بشی بازنده ای چوک اوک دختر شونه و دلسوزیشون بیشتره.تاح ...

اخه چرا باید ۶۰ میل مفتکی بده به داماد اره قبلا کمک کرده 

شما تو کارشون دخالت نکن اصلا و اینکه خدا رو شکر ک همسرت خودش جنم داشته و ب کمک کسی نیاز نداشته شما ه ...

چ ربطی ب حرف اسی داشت.

میگه جواب اونوچی بدم نمیگه اونهاوظیفه داشتن یان.

بعدم پدرومادروظیفشونه ک کمک بچشون کنن این چ منطقی بود🤔