2777
2789
عنوان

رفتم پیش دکترم گفت ک احتمالا😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 67 پست

خدا به بعضیا یدونه هم نمیده به بعضیا دوتا میده 

اونی که نداره حسرت یکیشو میکشه اونی که دوتا داره میخواد بچشو بکشه 

بحث لیاقته 

واقعا حکمتتو شکر خدایا 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ماهمه، دوماه اقدامم مشکلی ام نداشتم دارومیخوردیم برا پسر، ک پسربیارم دکتر گفت داروها قوی بوده ممکن ...

چقد هزینه کردی واس پیش دکتر

دوقلویی دارین تو خانواده ها

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

تو ی مادر قوی و مهربون هستی و هیچوقت حاضر نیستی یکی از بچه هاتو از دست بدی ... چون حتما میتونی از پس هر دو بچه ات بربیای عزیزم ❤️ اینو حسم بهم گفت ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

خدا به بعضیا یدونه هم نمیده به بعضیا دوتا میده اونی که نداره حسرت یکیشو میکشه اونی که دوتا داره میخو ...

من یه دختردارم😒

خودمم بی اعصابم گفتم یه بیارم همبازی و رفیق بشه برا دخترم  تنهایی اذیت نشه ولی واقن جرعتشو ندارم دوتا بچه کوچیک بزرگ کنم با وجود یه دختر دوسال و نیم 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
من یه دختردارم😒خودمم بی اعصابم گفتم یه بیارم همبازی و رفیق بشه برا دخترم تنهایی اذیت نشه ولی واقن ...

Iuiکردی؟

منم یه پسر داشتم با iuiدوقلو دختر شدن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند