2777
2789
عنوان

رفتم پیش دکترم گفت ک احتمالا😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 67 پست
بلکه میشه اگه اشباه نکنم بهش میگن ریداکتدکتر متخصص انجام میده با یه سوزن میکنن توی شکمت و فرو میکنن ...

من برا دوقلویی اقدام نکردم ک امادگیشو کاملا دارم برای بچه ولی یدونه، من قبل عید سقط کردم چون امادگیشو نداشتم الان امادگی یه بچه رو دارم نه دوتا، واقن تو خودم نمیبینم 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا زندگی و با نثرهای ادبی اشتباه نگیرید ،این چرت و پرتها رو به منم میگفتن ،نتیجه اش یه روانی افسرد ...

وای نگو منم نگران همینم خیلی عصبی و کم حوصلم گاهی میشینم گریه میکنم تا اروم شم

اره😓😓😓بخدا توانشو دارم جرعتشو ندارم

دوست عزیز مبارکه انشالله قدمشون  برات پر خیر و برکت باشه به سقط فکر نکن خدا خودش توان و جرعت بزرگ کردنشون رو بهت میده تو رو خدا از ته قلب پاکت برا خواهر منم دعا کن خدا بهش دو قلو دختر بده تا جای دختر از دست رفتشو بگیره 

عزیزم الان همه بهت میگن دوقلو قشنگه ،خوبه،مردم دوا درمان میکنن یه دونشم ندارن کفر نگو، تا جا داری زایمان کن ،بچه خوبه ،۶ تا کمه،از منی که دوقلو داشتم بپرس، خدا وکیلی دو ساعت خواب درست حسابی بدون ونگ ونگ بزگترین حسرت زندگیم بود ،مهمونی رفتن،بازار،خرید،سفره رنگین انداختن، سینما پیشکش یه فیلم مثل آدم تو تلوزیون دیدن ،باشگاه،و...اینا همه برام محال بود ،درضمن نه بچه مادر دید نه من بچه ،درست نتونستم لذت بچه رو ببرم همش خسته بودم 

امیدوارم بچت درجه اول سالم باشه و یه قلو که بتونی کامل به بچت رسیدگی کنی 

چقد هزینه کردی واس پیش دکتردوقلویی دارین تو خانواده ها

نه اصننننن نداریم، هرسری 1تومن پول داروهام میشد کلی چارمغز و فلان میخوردیم گرمیجات میخوردیم لبنیات لب نمیزدیم 

نه اصننننن نداریم، هرسری 1تومن پول داروهام میشد کلی چارمغز و فلان میخوردیم گرمیجات میخوردیم لبنیات ل ...

گلم لطف بزرگی بکن اسم داروهات بگو حتی اگه یه مدلش یادته یا نسخه اش داری خیلی خواهری میکنی 

عزیزم الان همه بهت میگن دوقلو قشنگه ،خوبه،مردم دوا درمان میکنن یه دونشم ندارن کفر نگو، تا جا داری زا ...

فداتشم خدا بچه هاتو حفظ کنه، واقعا کیف میکنم از اینکه بعضیا مث شما درک میکنن و توهین نمیکنن و فاز برنمیدارن،دعا کن دوتا نباشه کفر نیس بخدا من توانییشو ندارم 

فداتشم خدا بچه هاتو حفظ کنه، واقعا کیف میکنم از اینکه بعضیا مث شما درک میکنن و توهین نمیکنن و فاز بر ...

عزیزم ،بارداری، فکر خیال الکی نکن ،فقط فقط فقط الان آرامش داشته باش ان شالله که صحیح و سالم نی نی گلت و بغل میکنی