وااا برو بازار از طلافروشی ها بخر با خیال راحتتتت تحت تاثیر چهار تا کلیپ تو اینستا قرار نگیر اونا واسه جذب فالوور کلیپ چرت میسازن پدرسگا هر چند الان نخری بهتر طلا تو اوج گرونیه الان
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
تمام بهار نخر ربع خوبه واسه سرمایه گزاری سکه رو حتما از جای معتبر تو بازار بخر
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
چرا تمام بهار نخرم ؟ بعد اینکه مثلا بقیه طلا فروشا ممکنه چیکا کنن ک باید از جای معتبر بخرم
سکه ممکن ۱۰ درصد تقلبی در بیاد باید از جای معتبر بخری که اگه خدا نکرده مشکلی پیش اومد بری یقه طرف و بگیری ببین تمام هم فروشش سخت تره و هم ضرر داره اما ربع نه ضرر داره نه فروش سخت میشه خیلی خیلی واسه سرمایه گذاری بهتره اینو خود یه طلافروش بهم کفت و واقعا هم همینطوره