2777
2789
عنوان

محلول پاک کننده صورت بیودرما

14675 بازدید | 21 پست

من محلول پاک کننده صورت بیودرما همون که درش صورتیه و مخصوص پوستهای حساسه رو خریدم ولی وقتی میزنم پوستم خیلی میسوزه از بس ازش تعریف کردن خریدم ولی انگار پولمو ریختم تو سطل اشغال مثلا مال پوستهای حساسه ولی بازم پوستمو میسوزونه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه پاک کردن صورت بدون شستشو

این ژلهارو نباید زیاد استفاده کرد.

هم پوستو خشک میکنه هم موقعی که میزنی میسوزه.

من خودم یه ژل DECLARE دارم فقط میخوام ارایش پاک کنم میزنم یا وقتی صورتم جوش داره.

[QUOTE=47928921]چرا بدون شستشو؟ من ژل شستشوي صورتشو استفاده ميكردم بد نبود  اينكه ميگي رو تا حالا نشنيدم[/QUO

این تونر پاک کننده صورت بیودرما هست اخه پوستم پوسته پوسته میشد بعدم شنیده بودم تونر بعد از شستن صورت هم لازمه تا پوست رو نرم و شاداب کنه

[QUOTE=47928979]این ژلهارو نباید زیاد استفاده کرد. هم پوستو خشک میکنه هم موقعی که میزنی میسوزه. من خودم یه ژل DEC ...[/QU

عزیزم منم زیاد استفاده نکردم دو سه قطره زدم به پنبه دیدم پوستمو داره میسوزونه حیف پول

این ژلهارو نباید زیاد استفاده کرد. هم پوستو خشک میکنه هم موقعی که میزنی میسوزه. من خودم یه ژل DEC ...

نازگل جون از محصولات دکلره راضی هستی؟به نظرت ژل شستشوی صورت و ضد افتابش رو بخرم؟واقعا سوئیسیه؟

نازگل جون از محصولات دکلره راضی هستی؟به نظرت ژل شستشوی صورت و ضد افتابش رو بخرم؟واقعا سوئیسیه؟

من فقط همین یه ژل رو از محصولاتش دارم چون واقعا وقتی صورتم جوش میزنه معجزه میکنه و سریع صورتمو خوب میکنه.

اگه روی پوستت حساسی و میخوای این همه هزینه کنی برای پوستت به نظرم برو پیش یه متخصص پوست و مو که دیگه با خیال راحت کرم هایی که میخوای رو استفاده کنی.

اون دفعه من رفتم داروخونه و گفتم واسه صورتم کرم مرطوب میخوام و خانومه بهم کدلی داد و خلاصه استفاده کردم تموم شد رفتم یکی دیگه بخرم از یه داروخونه دیگه یارو با یه حالتی گفت مطمئنی که واسه پوستت این مناسبه یعنی هر دفعه بری داروخونه اون چیزی که موجوده تو داروخونه رو بهت میدن و دفعه دیگه میگن این اصلا مناسبت نیست و خودمون هم که سواد این چیزارو نداریم واسه همین به نظرم بهتره دکتر نظر بده چی استفاده کنیم.

خودمم تو برنامم هست دو سه تا سوال جمع کنم و برم پیش دکتر پوست که دیگه با خیال راحت کرم هایی که میخوام رو بخرم.

من فقط همین یه ژل رو از محصولاتش دارم چون واقعا وقتی صورتم جوش میزنه معجزه میکنه و سریع صورتمو خوب م ...

اخه دکترای پوست هم محصولاتی که مشاوره های پوست بهشون پیشنهاد میدن رو معرفی میکنن حتی بعضیهاشون با داروخانه ها دست دارن که محصولات داروخانه رو بفروشن و پورسانت بگیرن

اخه دکترای پوست هم محصولاتی که مشاوره های پوست بهشون پیشنهاد میدن رو معرفی میکنن حتی بعضیهاشون با دا ...

خوب داروخونه ای ها هم دقیقا چون پورساتی هستن اون چیزی که موجود هست رو معرفی میکنن.

ولی هر چی باشه اون متخصص حرفش از داروخونه ای ها معتبرتر هست.

من خودم یه دفعه که رفتم برای موهام پیش متخصص پوست و مو وقتی گفتم فلان شامپو رو میزنم گفت همون عالیه و ادامه بده اصلا نگفت نه اونو نزن بیا اینی که میگمو بزن.

من اين محصولو استفاده كردم قبلا عالي بوده، تاريخ انقضاشو يه نگاه بنداز پوست منم حساسه هيچوقت احساس سوزش نداشتم ، شرط ميبندم يه ايرادي داره كاش اگه كسي داشت يه بار استفاده ميكردي ببيني با اونم صورتت ميسوزه؟؟

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
من اين محصولو استفاده كردم قبلا عالي بوده، تاريخ انقضاشو يه نگاه بنداز پوست منم حساسه هيچوقت احساس س ...

اره خودم هم تعجب کردم از بس ازش تعریف کردن خریدم ولی خیلی پوستمو میسوزونه تا چند روز بعد با وجود اینکه چند بار پوستم شسته شده بود میسوخت تاریخ تا چند سال دیگه داره از داروخونه هم خریدم 

خوب داروخونه ای ها هم دقیقا چون پورساتی هستن اون چیزی که موجود هست رو معرفی میکنن. ولی هر چی باشه ا ...

منم به خاطر همین به حرف داروخونه ای ها اهمیت نمیدم قبلش میرم از اشخاصی که استفاده کردن تحقیق میکنم که خوبه یا نه