2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل بینی کی ورمش کامل خوب میشه؟من ۳ ماهه تقریبا عمل کردم

یه سال بعد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من میترسم عمل کنم سوراخای دماغم کوچیک بزرگ بشه!!! حالا چرتبعضیا انقددماغشون زیبا عمل شده یوراخ بینی ...

دگ توانتخاب دکتر بایددقت کنی بعد زیادحساس نباشی بنظرم بسپاری ب دکترت چون ادمای حساس بدترمیشه 

داخل بینی کی ورمش کامل خوب میشه؟من ۳ ماهه تقریبا عمل کردم

براازبین‌بردن‌ورمت‌چکارایی‌کردی‌ بعدبکارای‌روزمرت‌رسیدی‌چقدراستراحت‌داشی‌من‌ میترسم‌حیاطمو‌جاروکنم‌لباس‌جمع‌کنم 

براازبین‌بردن‌ورمت‌چکارایی‌کردی‌ بعدبکارای‌روزمرت‌رسیدی‌چقدراستراحت‌داشی‌من‌ میترسم‌حیاطمو‌جاروکنم‌ل ...

تا دوماه شستشو دادم بعد ازاون بازم گاهی شستشو میدم

بعد از یه هفته گچو دراوردم کم کم شروع کردم ب کارای خونه

جارو زدن بعد ۱۲ روز نشسته سرمو خم نمیکردم تا یک ماه

اتا ۵ روز زنداداش کوچکم کارام انجام داد بعد رفت مسافرت

نترس گلم بعد از یک ماه بینی استخونش جوش خورده دیگه

فقط سرت خم نکن منظورم این نیس ک سرت بالا بگیری وتکونش ندی اصلا

عادی باش وخم میشی واسه چیزی صاف بشین وبلند شو

ورم داخل بینیم یکمش هس هنوز ولی مشکل تنفسی ندارم شکر خدا

بعد دوماه دکترم گفت ماساژ بدم

چسبشم دو سه روزه دیگه در میارم ۳ ماه میشه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنه تیه ریمن و لرزه 🦁