2789
ممنون که توضیح دادیانشاءالله خیلی زود خوب بشی🌹

خواهش میکنم عزیزم ی مورد دیگه هم داشت که یادم رفت بگم توی پسوریازیس ناخن هم خراب میشه که برای منم شده ممنونم از دعات انشالله از شماهم بلا بدور باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای تا تازس برین درمانش کنین که بیشتر میشه خدایی نکرده بزای منم اول فقط ی انگشتم بود ولی حالا کل د ...

ینی شماهم فقط ناخنتون بود الان کف دستتونم هست؟؟؟

راه درمانی امتحان کردین؟؟؟

آمپول زدین؟

سلام اره برای من رو ارنجم بود جالبه میخوام پریود شم دوباره خارش میگیره همون روز میزنم یا حالا دو سه ...

برا شوهر من از فلزاته ولی متاسفانه کارش با فلزه و نمیتونه ترکش کنه آره گلم به مرحله ای میرسه که کلا ازش خون میاد با شکافای وحشتناک البته الان خدارو شکر دکتر رفته خوبه تا ببینیم بعد از درمان چی پیش میاد 😑

-قیـافه ها ریالی ادعـاها دلاری!.. ️️

نه من ازمایش دادم کبدم مشکلی نداشت دکتر گفت ژنتیکه😬

خداروشکر پس من کبدم مشکل داره

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من هربار ک پفک و کاکائو کلا هرچیز شیرین و کاکائو دار بخورم میریزه بیرون و ب شدت خارش میگیره پامفقط ب ...

این قرص لیور گل برای پسوریازیسه؟؟من رو ناخنم دارم بنظرتون بخورم این قرصو خوب میشه؟تا حالا هیچ پارویی ب جز پماد موضعی مصرف نکردم

این قرص لیور گل برای پسوریازیسه؟؟من رو ناخنم دارم بنظرتون بخورم این قرصو خوب میشه؟تا حالا هیچ پارویی ...

من نمیدونم عزیزم این قرص بیشتر برای مشکلات کبدیه من میخورم کامل پسوریازیس رفع میشه دوباره نخورم درمیاد

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

خارش شدید قرمز و ملتهب و پوسته پوسته و خشکککککک و بعضی وقتام ی چیزایی که میخورم روش تآثیرداره دونهوه ...

پسوریازیس از اختلال کارکرد کبد وخون بی کیفیت ایجادمیشه

بله درمان داره فقط بایدرعایت غذایی داشته باشین