2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز گذشته از عملتولی برا باز کردن گچ توسط دکتر قبلش بری حمام خوبه

۸ روز

اره میدونم دکترم گف برو حموم اما همون روز برو 

ک من راهم دوره تو راهم مجبورم ی روز قبل برم گچ شل میشه دوباره سفت نشه بینیم کج شه خیلی استرس دارم نمیدونم چجوری برم حموم

۸ روزاره میدونم دکترم گف برو حموم اما همون روز برو ک من راهم دوره تو راهم مجبورم ی روز قبل برم گچ شل ...

نه عزیزم گچ شل نمیشه نگران نباش مگه چقدر میخوای تو حموم بمونی ک گچ شل بشه😅

یه دوش ده دقیقه ای قبل حرکت کردن بگیر 

نه عزیزم گچ شل نمیشه نگران نباش مگه چقدر میخوای تو حموم بمونی ک گچ شل بشه😅یه دوش ده دقیقه ای قبل حر ...

۴ ۵ ساعت توراهم واسه اون گفتم بعد باید شبش برم حموم ک یکی کمک کنه موهامو بشوره چون تا کمرمه نمیتونم بشورم

۴ ۵ ساعت توراهم واسه اون گفتم بعد باید شبش برم حموم ک یکی کمک کنه موهامو بشوره چون تا کمرمه نمیتونم ...

نگران نباش اگه خشک هم بشه ک کامل خشک نمیشه ک بعدم دکتر با سرم شستشو برش میداره گچ رو

موهاتم اول خودت کف سرت رو ماساژ بده

بعدم ساقه ی موهاتو و بعدم اب کشی کن و بیا بیرون مثل همیشه تا وقتی گچ روی بینیته نگران نباش اما سعی کن بدی شوهرت برات بشوره اگه شوهرت نبود دیگه خودت بشور

نگران نباش اگه خشک هم بشه ک کامل خشک نمیشه ک بعدم دکتر با سرم شستشو برش میداره گچ روموهاتم اول خودت ...

عه نمیدونستم از سرم شستوشو استفاده میکنه پس اشکال نداره

میگم همیشه من سرمو پایین میگرفتم موهام چون بلنده میشستم الان چکار کنم صاف بشینم بدم همسرم بشوره؟ 

بینیم افتاده نشه؟ ینفر گفت سرتو به سمت عقب متمایل کن بشور

ببخشید یه سوال میتونم بپرسمشما که راهتون دوره بعد عمل تا بیاید خونه براتون سخت نیود تو ماشین؟

چرا خیلی 

همسرم همش مینداخت تو دست انداز اشکم دراومده بود ولی خب دکترای شهر خودمون خوب نبود

ولی خب عمل من سنگین بود اکثرا میگن درنداشتیم و از شهرای دورتر هم اومده بودن اوکی بودن من بدنم ضعیفه خیلی درد داشتم و کبود شدم