2777
2789

یه سوال داشتم شاید یه کم بی ادبانه باشه ببخشید که میگم

من نزدیک یک سال هست اصلا از رابطه لذتی نمی برم ...همش هم خشکی واژن دارم یعنی اصلا انگار ترشحی وجود نداره...و حتما باید از ژل روان کننده استفاده کنم ..جدا از اون اصلا علاقه ای به این کار ندارم با اینکه قبلا خیلی دوست داشتم الان نمیدونم چرا اینجوری شدم دلیلش چی می‌تونه باشه ؟

یکبار هم رفتم دکتر واسه خشکی یه ژل داد که اونم زدم تاثیری نداشت

ولی جدا از خشکی نمی‌دونم چرا انقد تمایلم کم شده..

من تا به حال این موضوع را با همسرم مطرح نکردم چون دوست ندارم حس کنه مشکل از اون هست و غرورش بشکنه...ولی خب خودش متوجه میشه ..میگه دیگه مثل قبل تمایل نداری خودش هم داره کم کم بی میل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اصلا دلیلش چی می‌تونه باشه ؟ اینم بگم مسئولیت کارم زیاده کلا شب ها ساعت ده به بعد خوابم می‌بره اص ...

احتمالا درگیری فکری باشه چون تاثیر خیلی مستقیم میزاره 

منم یه مدت خیلی درگیری فکری و ذهنی داشتم میلم خیلیی کم شده بود

💕

خب اصلا دلیلش چی می‌تونه باشه ؟ اینم بگم مسئولیت کارم زیاده کلا شب ها ساعت ده به بعد خوابم می‌بره اص ...

منم مشکلم همینه با اینکه دکترم رفتم ولی درمان نشدم و اصلا تمایلی به رابطه ندارم با اینکه قبلا دوست داشتم

دلیلش خستگی جسمی هم هست کم خونی و کمبود ویتامین درگیری فکری و مشغله ذهنی 

من دوماه پیش اینجوری بودم اصلا هیچ میلی نداشتم رفتم قرص آهن خریدم آخه میدونم کم خونی دارم و یه مولتی ویتامین که جینسینگ هم داره توش و انرژی رو زیادتر میکنه دوهفته که خوردم اثرش رو دیدم الآنم دارم میخورم هنوز کامل خوب شدم