2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دعا واقعا اثر داشت هرجا میرفتم دعا می کردم 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

من ولی نه که فقط بنویسی باید بهش باور داشته باشی و خودتو آماده دریافتش بدونی و یکی از نشونه های اینکه آماده دریافتش هستی ایمان داشتم انرژی خوب داشتن و البته تلاش کردنه

من ولی نه که فقط بنویسی باید بهش باور داشته باشی و خودتو آماده دریافتش بدونی و یکی از نشونه های اینک ...

و اینکه اینم یجور دعا کردن و در خواست از خداس مگه میشه نتیجه نداشته باشه تمام این روش هارو خدا واسمون گذاشته که استفاده کنیم و ازش بخوایم خدا گفته قسم به قلم و آنچه مینویسد تمام این راه ها به خدا میرسه نوشتنو قانون جذب و کائنات و کارما همه قوانین خداست خدا انقدر بزرگ و مهربونه که بی اندازه میبخشه منتظره که ما ازش بخوایم حالا در اون جهت تلاش هم کنیم چه بهتر

دوستان عزیزم قبول دارم تلاش لازمه زندگیه ولی قبول دارید تو هرکاری باید خدا بخواد و معجزه بشه؟ بنظر من تلاش۵درصده۹۵درصد باید خدا برات بخواد

مثلا سلامتی درسته باید تلاش کنی دارو بخوری دکتر بری قبول دارم ولی آخرش خداباید بخواد کامل خوب بشی

برای کار میدونم باید تلاش کنی درس بخونی مصاحبه بدی ولی آخرش خداباید پارتی بشه تا شغل خوبی گیرت بیاد

ازدواج که دیگه هیچی نگم بهتره چون دختر هیچ تلاشی نمیتونه کنه جز اینکه خوب رفتار کنه بخودش برسه ولییییی آخرش خداباید بخواد که یه ازدواج موفقی داشته باشه

نظرتون محترمه نظر منم اینه فقط باید خدا خوش بخواد

خدایا برای همه بنده هات خوش بخواه🙏🏻🌹

شکرگزاری و پاکسازی روتین هرروز من شده

مشکل سلامتی داشتم دکتر گفت دارو بخوری خوب نمیشه من شروع کردم شکرگزاری و پاکسازی هم مینوشتم هم میگفتم به نیت سلامتیم و دارو هم خوردم بخدا معجزه شد خوب شدم

خدا و راه هایی که جلومون گذاشته رو دست کم نگیرید

من ولی نه که فقط بنویسی باید بهش باور داشته باشی و خودتو آماده دریافتش بدونی و یکی از نشونه های اینک ...

چجوری نوشتی عزیزم یادم میدی

من مثلا هرشب مینویسم محمدرضا به من زنگ میزنه و از من خواستگاری می‌کنه 

[QUOTE=358197389]شکرگزاری و پاکسازی روتین هرروز من شده مشکل سلامتی داشتم دکتر گفت دارو بخوری خوب نمیشه من شروع کردم ...[/QUOTE

در مورد سلامتی مثلاً چی مینوشتی؟

خواهشاً بمنم بگو که خیلی محتاجم

[QUOTE=358197389]شکرگزاری و پاکسازی روتین هرروز من شده مشکل سلامتی داشتم دکتر گفت دارو بخوری خوب نمی ...

تمام اعضای بدنم و چ سالم چ غیر سالم مثلا اون قسمتی که مشکل داشتم و بصورت مثبت مینوشتم و شکرگزاری میکردم

مثلا خدایا شکرت قلب سالم بهم دادی خدایاشکرت تیروئیدم عالی کار میکنه خدایاشکرت هورمون های بدنم تنظیم هستن خدایاشکرت ریه های سالم بهم دادی و براحتی نفس میکشم خدایاشکرت کبدم سالمه همه چیییی اصلا به مشکلی که داشتم فکر نمیکردم و بابت سالم بودنم تشکر از ته قلب میکردم بعد اون قسمت که مشکل داشتم و یه نور تصور میکردم که داره خوبم میکنه ۵۰شب نوشتم و گفتم و معجزه شد خداروشکر

همه رو باید مثبت بنویسی و بگی

واسه پاکسازی ام میگفتم خدایا اگر من بستگان و نیاکانم خواسته و ناخواسته موجب رنجشت شدیم که همینم تو سلامتیم اثر گذاشته متاسفم لطفا مرا ببخش سپاسگذارم دوست دارم به نیت پاکسازیش این چهارتا ذکرو تا میتونستم میگفتم

دکتر گفته بود دارو ام بخوری بی فایدس ولی من گفتم دکتر من خداست نه بنده هاش😍😅🤗