2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلول اریترومایسین از دارو خانه بگیر. قیمتشم زیر۵۰تومنه دو بار بزنی جوشا میره

واقعا خوبه ؟

چجوری استفاده کنم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
واقعا خوبه ؟چجوری استفاده کنم

عالیه. روش نوشته هر۱۲ساعت با پنبه بزن به جوشات

من با دست میزنم

جوشا بعد یکی دو روز محو میشه بعد دیگه نزن

تا اصلاح بعدی یا هروقت جوش زدی استفاده کن

من فقط همین محلول برام جواب داد

عالیه. روش نوشته هر۱۲ساعت با پنبه بزن به جوشاتمن با دست میزنمجوشا بعد یکی دو روز محو میشه بعد دیگه ن ...

ممنونم گرون ک نیس ؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
عالیه. روش نوشته هر۱۲ساعت با پنبه بزن به جوشاتمن با دست میزنمجوشا بعد یکی دو روز محو میشه بعد دیگه ن ...

کلیندا بهترع یا آریترو

کلیندا بهترع یا آریترو

کیلیندا ژل هست گرون تره اونم خوبه

اریترومایسین محلول الکلی هست ارزون تره

من دوتاشو زدم اولی خوبه دومی برای من قوی تر بود 

بستگی داره کدومش به پوستت بسازه

کیلیندا ژل هست گرون تره اونم خوبهاریترومایسین محلول الکلی هست ارزون ترهمن دوتاشو زدم اولی خوبه دومی ...

اخه زدم محلول کلیندا محلول اومد شاید هم محلول دارع هم ژل

بگیرم پس 

کیلیندا گرونه اریترومایسین زیر پنجاه هزار تومنه پارسال۲۵تومن بود

ممنونم میرم میپرسم

جلدش شبیه پماد هست ولی داخلش ژله آره برو داروخانه بپرسی بهت میگن عزیزم

ممنونم ازت،🥰