2777
2789

اره؟ 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

کنکور؟ اره خیلی خوبم نتیجه داد😁 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چیو با پی دی اف ک نعکسی ک از جزوه بچه ها میگرفتم میخوندم

اها درسا دانشگاه؟ 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
کنکور؟ اره خیلی خوبم نتیجه داد😁

بله 

جدی چی قبول شدین

اره عزیزم میشه یکیو میشناسم که می‌گفت با گشنگی از روی پی دی اف تست می‌زده 

۶تا بچه بودن با حقوق بازنشستگی ۱۲میلیون می‌گفت چاره جز قبولی و خواندن نداشته 

اره اگه بخوای میشه باور کن

راستی منم کنکوری هستم اگه دوست داری باهم رقابتی و رفاقتی بخونیم؟

بلی البته ۱۲ سال پیشفک کن گوشیا ۱۲ سال پیشا😂😂😂

اووه😂

بله جدی چی قبول شدین

فرهنگیان آموزگار ابتدایی

اتفاقا یه جاهایی حتی از کتاب راحت تره مثلا من رو مخم بود واقعا هی برم ته کتاب جوابا نگا کنم دوباره برگردم سر کتاب سوالو ببینم 

تو گوشی راحت یه نمای بازشو میزدم جفتش میومد کنار هم

درصدامم خوب بود خدایی

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

برای ازمون استخدامی با پی دی اف خوندم نفر اول شهرم شدمدرسای دانشگاهمم با پی دی اف میخوندم البته یکی ...

خب پس شدنیه چجوری مثلا اون تستای نکته دارو اینارو یادت میموند کدومن یا مثلا چون نمیشه کنارشون نکته نوشت مثل کتاب که دست ادمه اینو چیکار کردی

اره عزیزم میشه یکیو میشناسم که می‌گفت با گشنگی از روی پی دی اف تست می‌زده ۶تا بچه بودن با حقوق بازنش ...

چی قبول شد؟  

خب پس خوبه 

عه موفق باشی عزیزم اره موافقم

فرهنگیان آموزگار ابتداییاتفاقا یه جاهایی حتی از کتاب راحت تره مثلا من رو مخم بود واقعا هی برم ته کتا ...

تبریک میگم بت عزیزم 

چشات ضعیف نشدن که؟ 

خب پس شدنیه چجوری مثلا اون تستای نکته دارو اینارو یادت میموند کدومن یا مثلا چون نمیشه کنارشون نکته ن ...

من خلاصه نویسی میکردم تو برگه آچهار هر دور جدید وقتی چیزی ب نظرم مهم بود ک ننوشتن بودم اضافه میکردم به خلاصه ام و نزدیک امتحان اونارو خوندم