2777
2789
عنوان

حق با کیه(البته ک با منه)

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 32 پست
من مسئولیت خودمو نمیتونم گردنم بگیرم والا نگرانیم بیشتر از اینه ک واقعا حس میکنم یذره دیگه فقط یذره ...

چرا خودت نمیری بچه رو بدی؟؟

حال روحی خودت هم اوکی نیست

مجبور نیستی بچه یکی دیگه رو تحمل کنی

وقتی خودشون عین خیالشون نیست چرا باید زندگیتو تو خطر بندازی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی صبوری کردی تا الان جلوی خشمتو گرفتیزنیکه عین خیالش نیست بعد ملت باید بجه اشو بزرگ کنن؟؟خوشبحالش ...

من نمیتونم قضاوت کنم ولی انگار خیانت میکنه 

اینکه بگه شوهرم بهم نمیرسه همش سرکاره مسخرس هب مثل همه مردا صبح میرن شب میان دیگه 

از روزیم ک رفته زنگ نزده و انگار پرس و جو کردن دیدن با ی مردی در ارتباطه فلان 

ببین خودت داری میکی سرکاره و مشغول و خسته اسبعد بیاد خونه هم جر و بحث باشه خب ممکنه سر خستگی یه چیزا ...

سر بچه یکی دیگه با من بحث میکنه در حالی ک میدونه حق با منه بعد این حرفم میزنه اخه

خیلی خانومید که مسئولیت به این بزرگی قبول کردیدبچه که گناهی نداره، با شوهرررت به صورت جدی صحبت کن

صحبت کردم میگه روم نمیشه تو هم خب نگهش نمیداری ک یکم تحمل کن 

ولی بیدار شد یبار دیگه صحبت میکنم ب نتیجه نرسیدم فردا ک رفت سرکار از پشت قفل میکنم درو همگی بمونن پشت در هم خودش هم همکار هم بچه 

صحبت کردم میگه روم نمیشه تو هم خب نگهش نمیداری ک یکم تحمل کن ولی بیدار شد یبار دیگه صحبت میکنم ب نتی ...

تا اینجاشم تحمل کردی باز ایول داری

دستت درد نکنه

ولی بجا تشکر باز بیاد بگه که خوب نگه نمیداری دیگه آدم زورش میاد

بگو ولا من بچه میخواستم خودم بچه می اوردم

نه اینکه بیام بچه یه زنی رو بگیرم که نه زندگیش نه شوهرش نه بچه اش براش مهم باشه

علکی بهونه میخواد برا طلاقوگرنه بخاطر بچه اش مینشست و زندگیشو درست میکرد

کلا زن درستی بنظر نمیاد قبلا سعی میکرد ب ی بهونه ای هی همسر منم بکشونه خونش ک ای فلان خراب شده من جز شما کسیو نمیشناسم یا هی میومد دم در ک فلان چیز دارین و کلا ب ی بهونه ای سعی میکرد خودی نشون بده صدا نازم کردنا عشوه فلان 

کلا زن درستی بنظر نمیاد قبلا سعی میکرد ب ی بهونه ای هی همسر منم بکشونه خونش ک ای فلان خراب شده من جز ...

وای از این زنا

مواظب زندگیت باش و به هیچکس اعتماد نکن هیچکس جز خانواده ات

این خانومشم که به بچه خودش رحم نکرد توقع داری به تو رحم کنه

ولی حس میکنم اینجور زنا زیاد شانس دارن

وای از این زنامواظب زندگیت باش و به هیچکس اعتماد نکن هیچکس جز خانواده اتاین خانومشم که به بچه خودش ر ...

نه من خودم ب موقعش خوب ضایعش کرده بودم شوهرمم ب اینجور ادما محل نمیده بیکاره زندکی خودشو خراب کنه ابروشو ببره بخاطر همچین زن بی همه چیزی ک هم شوهر داره هم بچه هم سبکه تازه زن همکارشم هست 

اعتماد دارم در این مورد بهش ولی بله این جور زنا زیاد شدن و زندگی خیلیارو خراب کردن