2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش فقط تو میتونی گمکم کنی . 

من همونیم که پانیک میشدم با هم چت کرده بودیم . دارو نمیخوردم . الان یه ساله دارو میخورم خیلی بهترم . ولی امشب باز پانیک شدم . سر چی . سر اینکه یادم افتاد دو سال پیش تو یکی از تاپیکات گفته بودم پانیک میشم بالا میارم خسته شدم انقدر بالا آوردم . منم موقع پانیکام حالت تهوع میگیرم . ولی امشب میترسم بالا بیارم . میشه بگی که بالا نمیاوردی موقع پانیکات .؟؟ این طوری شاید بهتر بشم . بگو اصلا حالت تهوع هم نداشتی . میدونم برات مسخرست ولی تو درکم میکنی . 😭😭

راستش فقط تو میتونی گمکم کنی . من همونیم که پانیک میشدم با هم چت کرده بودیم . دارو نمیخوردم . الان ی ...

سلام عزیزم 

خوبی ؟ 

اره یادمه شمارو 

من تهوع خیلی خفیف میگرفتم ولی بالا نیاوردم هیچوقت عزیزم 

ببین موقع پنیک فقط ب این فک کن ک این حس عین سراب میمونه ؛ فقط تو ذهنته ؛ هیچ واقعیتی نداره ؛ هیچی نمیشه ؛ هیچ اسیب جدی بهت نمیزنه اگه خودت اینو باور کنی ؛ من با اینکه دوسال دارو مصرف میکنم چند هفته پیش ک ب شدت عصبی و استرسی بودم پنیک شدم ولی سریع خودمو جمع کردم گفتم فقط ی حس ک خودم میتونم کنترلش کنم ؛ تموم شد