2777
2789

با بطریش بزارم دم در کنار آشغالا ؟

شنیدم نباید ریخت فاضلاب

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
بطریش از این شیشه های گرون هست؟

پلاستیک 

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتویاتش هم بریز چاه دسشویی

میگن نباید ریخت تو فاضلاب 

وا کی گفته؟ خوب نجسیه بریز تو نجسی دیگه .

نجسی نیست متانول الکل صنعتیه که خطرناکه اصلا قابل خوردن نیست

نجسی نیست متانول الکل صنعتیه که خطرناکه اصلا قابل خوردن نیست

آهان . از اون نارنجی ها که آمپول میزنن؟ حیفه دور نریز تو خونه استفاده کن. من گاهی باهاش تلفن و سیم های سه شاخه ها رو ضد عفونی میکنم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
آهان . از اون نارنجی ها که آمپول میزنن؟ حیفه دور نریز تو خونه استفاده کن. من گاهی باهاش تلفن و سیم ه ...

زرد رنگ نارنجی رنگه.

اونا اصلا کاربرد خونگی ندارند نباید با پوست هم برخورد کنند فقط یکم به درد ضدعفونی سطوح می خورند.

از الکل های سفید طبی استفاده کن(اتانول)

زرد رنگ نارنجی رنگه.اونا اصلا کاربرد خونگی ندارند نباید با پوست هم برخورد کنند فقط یکم به درد ضدعفون ...

آره از اون الکل سفیدها هم دارم از زمان کرونا نگه داشتم اونم استفاده میکنم . ولی دور نریز بازم مصرف خونگی داره

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
آره از اون الکل سفیدها هم دارم از زمان کرونا نگه داشتم اونم استفاده میکنم . ولی دور نریز بازم مصرف خ ...

شما موقع استفاده ازش نمی ترسید به دستتون برخورد کنه؟من فوبیا دارم

شما موقع استفاده ازش نمی ترسید به دستتون برخورد کنه؟من فوبیا دارم

نه اصلا . خطری نداره که . بعد از استفاده دستت رو بشور . زودم میپره . تو خونه ما تقریبا مصرفمون زیاده . آخه ما مثلا حجامت هم میکنیم یا بادکش میندازیم به پنبه می‌زنیم . 

نه اصلا . خطری نداره که . بعد از استفاده دستت رو بشور . زودم میپره . تو خونه ما تقریبا مصرفمون زیاده ...

از همون زردا که روش نوشته صنعتی؟عجیبه من فکر می کردم خیلی سمی باشند

نه اصلا . خطری نداره که . بعد از استفاده دستت رو بشور . زودم میپره . تو خونه ما تقریبا مصرفمون زیاده ...

ممنونم ازتون